Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 9 10
Call-Girls
71168
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλησπέρα συναγωνιστές, η Adel είναι η γυναίκα που θα περάσεις καλά. Κοινώς θα γαμισεις καλά. Είναι μια όμορφη κοπέλα (βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό) αν και είχα τις επιφυλάξεις μου για το πρόσωπο, από τις φωτογραφίες που είχε στο site. Έχει πολύ καλό σώμα και έτσι θα γουστάρεις αρκετά και θα βγάλεις γούστα γιατί η Adel την ξέρει την δουλειά και σε 《φτιάχνει》.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο ήταν αεράτη, χαμογελαστή και έτοιμη για όλα. Αμέσως ξεκινήσαμε το χαμουρεμα και χωρίς να χάσει χρόνο έβγαλε τα ρούχα της και μπήκε για μπάνιο. Δεν έκανε πολύ ώρα και βγήκε και αμέσως ήρθε και αρχίσαμε το χαμουρεμα. Κατέβηκε για πιπα, όπου το κατέχει το άθλημα. Μετά μου φοράει το σκουφάκι και ανέβηκε από πάνω μου. Μετά την ξάπλωσα μπρούμυτα και μπουκαρα και έτσι μας βρήκε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Τα έριξα στην πλάτη της.
Μπάνιο και από τους δύο μας και μπλα μπλα. Μπορείς να πεις και κάνα δύο κουβέντες.
Μετά πάλι φιλάκια και κατέβηκα στα βυζια της. Τα χάρηκα. Τα πιπιλιζα και μετά Ισπανική. Μετά σηκώθηκα όρθιος και η Adel στα γόνατα και άρχισε το τρομπόνι. Πάλι έκανε καλή πιπα. Πέρασε και από τις μπάλες. Φοράω το σκούφο και μπουκαρω και η Adel, τυλίγει τα πόδια της γύρω από την μέση μου και αργότερα βάζει τα πόδια της στους ώμους μου και συνεχίσαμε το γαμισι. Έτσι ένιωσα ότι θα τελειώσω και τον έβγαλα και τα έριξα στην κοιλιά της.
Αυτά έγιναν με την Adel. Πέρασα καλά και κάποια στιγμή θα ξανανταμώσουν οι δρόμοι μας!!!
Υ. Γ. Ξέχασα να γράψω ότι η Adel έχει ποδαρες!!!
Όταν μπήκε στο δωμάτιο ήταν αεράτη, χαμογελαστή και έτοιμη για όλα. Αμέσως ξεκινήσαμε το χαμουρεμα και χωρίς να χάσει χρόνο έβγαλε τα ρούχα της και μπήκε για μπάνιο. Δεν έκανε πολύ ώρα και βγήκε και αμέσως ήρθε και αρχίσαμε το χαμουρεμα. Κατέβηκε για πιπα, όπου το κατέχει το άθλημα. Μετά μου φοράει το σκουφάκι και ανέβηκε από πάνω μου. Μετά την ξάπλωσα μπρούμυτα και μπουκαρα και έτσι μας βρήκε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Τα έριξα στην πλάτη της.
Μπάνιο και από τους δύο μας και μπλα μπλα. Μπορείς να πεις και κάνα δύο κουβέντες.
Μετά πάλι φιλάκια και κατέβηκα στα βυζια της. Τα χάρηκα. Τα πιπιλιζα και μετά Ισπανική. Μετά σηκώθηκα όρθιος και η Adel στα γόνατα και άρχισε το τρομπόνι. Πάλι έκανε καλή πιπα. Πέρασε και από τις μπάλες. Φοράω το σκούφο και μπουκαρω και η Adel, τυλίγει τα πόδια της γύρω από την μέση μου και αργότερα βάζει τα πόδια της στους ώμους μου και συνεχίσαμε το γαμισι. Έτσι ένιωσα ότι θα τελειώσω και τον έβγαλα και τα έριξα στην κοιλιά της.
Αυτά έγιναν με την Adel. Πέρασα καλά και κάποια στιγμή θα ξανανταμώσουν οι δρόμοι μας!!!
Υ. Γ. Ξέχασα να γράψω ότι η Adel έχει ποδαρες!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2024
Εχετε αγωνα με τον βαζελο την Κυριακη ρε συ... Μην ξοδευετε ολες τις δυναμεις!
Aragorn135
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1