Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 84145
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Συνάντηση με Βίκυ σπάζοντας τον ιερό κανόνα του “μόνο incall”. Η συνεννόηση με τον Μάγο έγινε μαγικά εύκολα παρά το γεγονός ότι το κλείσαμε μόνο μερικές ώρες πριν. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της φορώντας ένα μαύρο κοστούμι το οποίο ήταν πολύ σικ, και έμοιαζε με νεαρή δικηγόρο έτοιμη να μαγέψει το ακροατήριο.
Το πρόσωπό της απόλυτα φυσικό χωρίς καμία παρέμβαση και επιτέλους χείλη ανθρώπινα και όχι παπίσια. Μια πολύ όμορφη, μεσογειακή φατσούλα με λευκό δέρμα και ωραίο χαμόγελο. Στάζει καύλα το χαμόγελο της κοπέλας, είναι πραγματικά σαγηνευτικό. Το σώμα της είναι υπέροχο με ακριβώς τις κατάλληλες αναλογίες για εμένα, όχι πολύ skinny αλλά ούτε και τσουπωτό. Φυσικά μικρά βυζάκια με ωραία στητή ρώγα που ανταποκρίνεται στο γλύψιμο. Κώλος φυσικός χάρμα οφθαλμών με τις κατάλληλες καμπύλες, φοβερή θέα στο όρθιο και στα τέσσερα. Η Βίκυ έχει μεταξένιο δέρμα, πολύ απαλό στην αφή. Ήρθε πεντακάθαρη αλλά έκανε και μπάνιο πριν ξεκινήσουμε και είχε καθαρά και περιποιημένα άκρα.
Στα του αγώνα, καθαρό ζουμερό υπέροχο μουνάκι που σηκώνει πολύ γλύψιμο και τρίψιμο, αν του φερθείς με αγάπη μουσκεύει και δίνει μια απίστευτη αίσθηση στο σεξ. Κάπως έτσι δεν εμφανίστηκε ποτέ το λιπαντικό. Σας προτρέπω να επιμείνετε λίγο εκεί καθώς το κορίτσι το απολαμβάνει πραγματικά και θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα στην πορεία της συνεύρεσης. Η πίπα της πολύ καλή, σχεδόν χωρίς καθόλου δόντι.
Δοκιμάσαμε πολλές στάσεις, σε όλες είχε άψογη συμμετοχή και δεν προσπάθησε να κλέψει πουθενά. Η αίσθηση από το μουνάκι της φοβερή. Ομιλητικότατη καθ’ όλη την διάρκεια είπε και τα βρωμόλογα της. Μια γυναίκα που πραγματικά απολαμβάνει το σεξ, ένας ερωτικός οδοστρωτήρας όπως μου αρέσει να λέω. Όλο το gfe πακέτο ήταν εκεί με αγκαλιές φιλιά και χάδια αλλά η Βίκυ, όχι μόνο αντέχει, αλλά απολαμβάνει και πολύ υψηλούς ρυθμούς, γεγονός που την κάνει ιδανική για pse.
Το εντυπωσιακό είναι ότι είναι στο επάγγελμα λιγότερο από 5 μήνες και παρόλα αυτά καταπίνει με την απόδοση της δεκάδες δήθεν έμπειρες με τις οποίες έχω κατά καιρούς συνευρεθεί. Έτσι είναι “Άμα το ‘χεις…” δεν χρειάζεται να το προσπαθείς, βγαίνει αυθόρμητα.
Μπράβο Βικάρα, μπράβο Μάγε, μπράβο και ευχαριστώ πολύ @bigmountain που μου την πρότεινες...
Συστήνεται ανεπιφύλακτα και για gfe και για pse σε όποιον έχει πέος, μια σπουδαία απόδειξη του πόσο άξια είναι τα κορίτσια μας...

Υ.Γ.1: Έκανα ρε καρντάσια μια προσπάθεια να την πείσω να ανέβει πάνω για μια αρπαχτή 2-3 ημερών, της είπα να το συζητήσει και με το πρακτορείο, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό αλλά μια προσπάθεια ποτέ δεν βλάπτει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
91
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 KanyeEast, Elganador, spipis71 και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2024
Συνάντηση με Βίκυ σπάζοντας τον ιερό κανόνα του “μόνο incall”.
ΔΕΝ το έπιασα αυτό φίλος...
Πάντως ναι και από άλλους τα ίδια εξαιρετικά σχόλια έχω ακούσει.
review reaction 1 Bartender 74, Johnny Red2
04 Απριλίου, 2024
Άσε και καμιά για μάς ... Χεχε!
review reaction 3 ypotaktikos97, bigmountain, Johnny Red2
05 Απριλίου, 2024
@AlexEasyRider
Για εμένα προσωπικά μιλούσα σχετικά με τον "ιερό κανόνα..." γιατί δεν κάνω outcall παρά μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, όλες μου οι επισκέψεις είναι incall.
Δεν βρίσκω κάτι λάθος στο outcall απλά δεν μου ταιριάζει...

@Annapurna
Δεν δικαιούσθε να διαμαρτύρεστε αγαπητέ, βρίθει η Αθήνα από τρυφερά καυλοράπανα...
Να στείλετε και σε εμάς εδώ πάνω μερικά να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας Γιούπιιι!
review reaction 1 review reaction 3 Leon k, ypotaktikos97, bigmountain
05 Απριλίου, 2024
Σημαντική παράληψη κόστος συνεδρίας 150€
review reaction 1 ypotaktikos97, Bartender 74
05 Απριλίου, 2024
και να ηθελες ινκολ δεν κανει το ματζικ ετσι κι αλλιως.
review reaction 1 ypotaktikos97, Johnny Red2
06 Απριλίου, 2024
Δεν πήρες cim?

Το καλύτερο σημείο είναι... Θα μείνεις στον τόπο.

Ματάκι
review reaction 2 ypotaktikos97, Johnny Red2
10 Μαΐου, 2024
Tα καταπινει ολα η βικη?
13 Μαΐου, 2024
Συναγωνιστές μου, είναι όντως σχετικά νέα, ψηλή, και αδύνατη (23yr. - 170cm - 56kg)? Κοιτώντας τις φωτός μου γεννάται η ιδέα ότι είναι τσουπωτη (φωτώ 5 - πάχος αστραγάλου και γάμπας όπως και του χεριού που φαίνεται σαν τσουρεκάκι). Επίσης η εμπειρία μου έχει δείξει ότι η ηλικία είναι συνήθως +4 χρόνια από αγγελία. Οι κριτικές πάντως προμηνύουν για καλές υπηρεσίες.
13 Μαΐου, 2024
Φίλε @ AlexEasyRider, εγώ πως το βλέπω, από μεριάς τακτικής το incall είναι ασφαλέστερη επιλογή και για πελάτη και πρακτορείο, ειδικά όταν μια κοπέλα δεν έχει αρκετές κριτικές και άρα είναι μεγάλο ρίσκο. Αν πας και έχει μεγάλη διαφορά από τις φωτός η πραγματικότητά ή έχει κακή συμπεριφορά – μηδενική χημεία, μπορείς να κάνεις μεταβολή και να φύγεις. Εσύ γλίτωσες τα λεφτά σου και αυτοί κόπο, χρόνο, μεταφορικά. Αν είναι καλή γλίτωσες τα έξοδα δωμάτιου. Σε περίπτωση που είσαι demi παίρνεις μισάωρο και ανάλογα με την απόδοση της γλιτώνεις ένα ποσοστό και δωμάτιο.
13 Μαΐου, 2024
Πριν 1,5 μήνα που την πήρα, ήταν σούπερ και το σώμα και όλα. Το πρόσωπο είναι καθαρά θέμα γούστου, τώρα για το πόσο ακριβείς ειναι οι πληροφορίες της καρυελας για υψος και βάρος δεν ξέρω...
Αυτό που θα δεις είναι αρμονικό πάντως
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10