Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 27998
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Έψαχνα να βρω τίτλο και δεν μπορούσα. Γράφοντας την κριτική μου ήρθε.
Παρορμητικό ραντεβού με τηλ 1 ώρα πριν στο γραφείο. Λέω ας δούμε μια Ελληνίδα να έχουμε και μια επικοινωνία
Έφτασε με 10 λεπτά καθυστέρηση.
Το πρώτο πράγμα που είπε ήταν "είμαι από την Αλβανία δεν ξέρω πολλά ελληνικά". Αγγλικά ρωτάω; Ούτε

Μάλιστα.

Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία καθώς αυτό που έβλεπα τα "σκέπαζε" όλα. Πανέμορφο πρόσωπο. Κρίμα να μην φαίνεται στις φώτο. Χαίρεσαι να σε πιπώνει. Χύνεις μόνο που το βλέπεις.
Ωραίο σώμα με ωραίο κωλί. Να γ@μάς κώλο και πρόσωπο.
Πεσμένο βυζί λόγω γέννας, αλλά... who cares.

Πρόσχαρη με χαμόγελο αρκετά κουμπωμένη. Ξεκίνησε αμέσως με αγκαλίτσες και φιλιά, όχι στο στόμα αλλά οπουδήποτε αλλού. Ωραίο ντύσιμο για 18:00 που ήταν το ραντεβού. Κοντή φούστα, με διχτυωτό καλσόν και ψηλές γόβες. Ξεκίνησε την πίπα χωρίς να βγάλει τίποτε.
Μπάνιο δεν έκανε πριν. Βέβαια ήμουν το πρώτο ραντεβού οπότε ίσως να ήρθε έτοιμη.
Μπάνιο δεν έκανε ούτε μετά. Μόνο στο ενδιάμεσο και αυτό τοπικά καθώς δεν χρησιμοποίησε ούτε την πετσέτα. Πήγε στο μπάνιο με τις γόβες, βγήκε από το μπάνιο με τις γόβες τις οποίες δεν έβγαλε!
Τρομερή πίπα, βαθιά με περιποίηση της περιοχής και πνιξίματα. Ιεραποστολικό και χύσιμο στο σώμα. 2ος γύρος πάλι με deep πίπα και στα τέσσερα για να βλέπω και να παίρνω αυτό το κωλί.

Μην χάσετε αυτόν τον κώλο για κανένα λόγο.

Καλό gfe αλλά άμα μπορούσε να συνεννοηθεί έστω και λίγο και φιλούσε θα ήταν super.

Τα λεφτά τα πήρε, μάλλον τις τα έδωσα εγώ στο τέλος, ενώ με ρώτησε και ποσά είναι (!!)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 31, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν