Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την επεξεργασια στις φωτογραφιες την βρηκα λογικη αλλα η ηλικια ειναι μειωμενη στην καρτελα της οποτε να περιμενετε να εχει κανει την δουλεια του ο χρονος. Θα βαλω προσεκτικα την βαθμολογια για να σας δωσω την πραγματικη της εικονα χωρις να αδικησω καμια πλευρα.
Το θεμα της διαθεσης που εχει συζητηθει και πιο πριν, θα ελεγα οτι ειναι περισσοτερο οι τροποι της που δινουν την εντυπωση οτι μπορει να βαριεται αλλα με τις υπηρεσιες της εμενα με καλυψε και μπορω να πω οτι ηταν ολοκληρωμενο το πακετο.
Αφου διαπιστωσα την περιποιηση της, ελεγξα και την καθαριοτητα και εβγαλα πολυ καλα συμπερασματα. Εκεινη επισης προσεκτικη και ενιωσε ασφαλεις μαζι μου απο την αρχη λογο του οτι ειχα κανει πολυ καλη προετοιμασια. Ξεκινησαμε τα φιλια απο νωρις πραγμα που εδωσε στην φαση τον χαρακτηρα gfe και ετσι συνεχιστηκε ολο το ραντεβου.
Τα πηγε ωραια με την πιπα, μου αρεσε που δεχτηκε να της κραταω το κεφαλι ενω καπου καπου με κοιταζε στα ματια. Στα αρχιδια περασε μονο στην δευτερη πιπα, πριν απο τον δευτερο γυρο, σαν να μου το φυλαγε για εκπληξη που ηταν οντως πολυ ευχαριστη. Δεχτηκε οτιδηποτε σχετικο με τα προκαταρκτικα και πολυ ευχαριστως το γλειφομουνι. Οι εντυπωσεις μου ηταν καλες απο την συμμετοχη της ειδικα οταν κατεβασε και λιγα υγρα η μουναρα της.
Εχει καλες επιδοσεις στο σεξ και κανει οτι καλυτερο για να στηθει σωστα. Απο ηχητικα εκανε επισης καλη δουλεια αν και πιστευω οτι θα μπορουσε και καλυτερα.
Ενιωσα να το ζει μεχρι καπου αλλα δεν ειναι το ατομο το οποιο θα δειξει ιδιαιτερο ενθουσιασμο, δινει οτι χρειαζεται στο ραντεβου και ετσι πιστευει οτι σε καλυπτει.
Προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος, μιλφ ηθελα και πολυ δραμα δεν ηθελα οποτε για μενα αξιζει...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 31, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.823
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, Yatoputso και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού