Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
οταν εκλεινα το σημερινό ραντεβού πραγματικά δεν περίμενα ότι θα σταθώ τόσο τυχερός ....
η κοπέλα παιδιά είναι το κάτι άλλο. είναι ένα πιτσιρίκι το οποίο πραγματικά με τρέλανε είναι αυτό που λέμε μία στις 10.....ε αυτό είναι ακριβώς .
ο λόγος που έκλεισα τη συγκεκριμένη κοπέλα χωρις κριτικες κ καινουργια και απο βραζιλια(πολλες φολες)είναι πραγματικά ότι είναι ακριβώς το γούστο μου και νομίζω όχι μόνο το δικο μου.λεω λοιπον δε γανιέται ή θα πετάξω 150€. Η θα περάσω ένα από τα ωραιότερα βράδια που έχω περάσει. και έγινε φυσικά το δεύτερο .
γύρω του 1,70 είναι 21 χρονών μου είπε , τόσο μοιάζε, με ένα όχι απλά γλυκό..... με ένα τέλειο πρόσωπο φοβερό μαύρο μακρύ μαλλί κωλάρα ,δεν υπάρχουν λόγια. το μόνο αρνητικό σε όλο το ραντεβού και πάνω της είναι το στήθος το οποίο κάποιος χασάπης πήγε και την πετσόκοψε την καημένη βέβαια επειδή δίνω τόσο πολύ βάση εγώ στο στήθος δεν με ενοιαξε ιδιαίτερα .
στο πρόγραμμα τα κάνει όλα και είναι πολύ δοτική ,φιλιά με γλώσσα full, πίπα με deepthrouht φοβερή συμμετοχή παιδιά τρέξτε όσο είναι εδώ πραγματικά είναι ένα από τα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει ever

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 30, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
61
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, mancunian1986, Larson και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαρτίου, 2024
Σούπερ. Ακούγεται ως και πολύ γαμάτη ιδέα η γκόμενα.
B
BIG_BIG_BEN
review reaction 1 Johnny Red2, old boy, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
31 Μαρτίου, 2024
Καλημέρα, 1.70 ύψος; στην καρτέλα της αναγράφει 1.62
review reaction 1 srek7, Johnny Red2, old boy και 1 ακόμα μέλος
31 Μαρτίου, 2024
c φυσικό λέει η κάρτα της, χασάπης λες εσύ... που (δε) δίνεις βάση στο στήθος, όπως είπες.
ακόμα τρέχω...
review reaction 3 srek7, HoneyVoskos, old boy και 2 άλλα μέλη
31 Μαρτίου, 2024
Είναι πανέμορφη φιλαράκι και πολύ εξωτική. Μερικές φορές σου είναι αδύνατον να πιστέψεις ότι κάτι τέτοια πιπινια πουλάνε το μουνί τους
review reaction 1 BIG_BIG_BEN, Bartender 74, hornyasfuck
31 Μαρτίου, 2024
Δάχτυλα αφήνει μπρος πισω ;
review reaction 1 Larson
01 Απριλίου, 2024
papaphilips ασε τι λεει.μθλαμε για χασαπη εχει σε 3 διαφορετικα σημεια ουλες κ μεγαλες μαλιστα.εμενα ομως το θεμα βυζι ποτε δεν με τρελαινε.εχω μανια με τους κωλους εγω κ τα ποδια.γουστα ειναι αυτα.αν εισαι βυζολατρης μακρυαα
review reaction 5 papaphilips
01 Απριλίου, 2024
Γιώργος Παπ. Θα τα χαλασουμε στους 8 ποντους??μπορει ναναι κ 1.67 τι να σου πω μεζουρα δεν εβαλα ,παντως τα γραφεια πολλες φορες γραφουν οτι ναναι κ το ξερετε ολοι οσοι ασχολειστε με το αθλημα
01 Απριλίου, 2024
Enter_Analman ελαμου ντε ρε φιλε......φοβερο πραγματικα αυτο που λες
01 Απριλίου, 2024
Eros82 μπρος ναι.πισω δε δοκιμασα
review reaction 1 Larson
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9