Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 3 10
Call-Girls
25515
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Οι αλλαγές γίνονται για κάποιο λόγο. Χρωστάω στον εαυτό μου μια ποικιλία από πλήθος επιλογών που υπάρχουν στην Αθήνα. Απογευματινή συνάντηση με την Αγάπη. Κόκκινα μαλλιά με πράσινα μάτια. Ντύσιμο νεανικό. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις ξεκίνησε το ραντεβού μας. Φιλί με γλώσσα. Η κοπέλα προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Δεν μου αρνήθηκε τίποτα. Στοματικό σεξ με έντονη διάθεση. Στάση 69 .. Τοποθέτηση προφυλακτικού και τα πόδια της ανάσκελα, στον ώμο μου. Δεν κλέβει σε καμία περίπτωση. Εναλλαγή στάσεως στα τέσσερα. Την έβλεπα από τον καθρέφτη και ήμουν έτοιμος να τελειώσω. Στα πλάγια, με το ένα μου χέρι στο στήθος και το άλλο στο πόδι της. Την γυρίζω αριστερά και μπαίνω μέσα της. Η κοπέλα άρχισε να με χαϊδεύει και να φιλάει το μπράτσο μου. Τελείωσα μέσα της. Δεκάλεπτο διάλειμμα με συζήτηση . Ευχάριστη παρουσία .. επικοινωνιακή. Δεύτερος γύρος με στοματικό σεξ. Προφυλακτικό και ιεραποστολικό.. στα πλάγια.. όπου για άλλη μια φορά με τελείωσε. Γενικά σκοπεύω να δοκιμάσω κοπέλες και από άλλα γραφεία.. σίγουρα όμως την Αγάπη θα την δω ξανά με περισσότερη ώρα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Το γραφείο την έδινε διαθέσιμη από αργά το βράδυ στις 22.00. Πώς τη συνάντησες απόγευμα;
απλά στα μαλλιά τώρα είναι σκούρα κόκκινα τα οποία αναλογα τον φωτισμο μπορεί να δείχνουν και μαύρα
καλά είναι τα ποστ αλλά το κέντρο ξέρει πιο άμεσα τις αλλαγές στο πρόγραμμα