Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 11434
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εχει παρει καποια κιλα, οι φωτογραφιες ειναι αρκετα καλυτερες απο την πραγματικοτητα αλλα παραμενει ενα ζωηρο κοντοπουτανο που σου μεταδηδει την θετικη της ενεργεια.
Μου αρεσε η επικοινονια μαζι της και την αφησα να κλεψει λιγο απο τον χρονο μου πραγμα το οποιο εκανε ευχαριστως αλλα οχι επειδη δεν της αρεσει το σεξ.. αυτο μου εδειξε στην συνεχεια.
Συμμετειχε στο ζεσταμα με στυλακι gfe αλλα φιλια χωρις γλωσσα πραγμα το οποιο εχει ξανακανει απο οτι διαβασα. Για καλη μας τυχη χαιρεται να την γλυφεις και ιδιαιτερα στο μουνι την καυλωνει πολυ και προσφερει θεαμα με τις εκφρασεις και τις ανεξελεγκτες κινησεις του σωματος.
Εστιασε την προσοχη της στο τσιμπουκι και το καταφερε καλα, λαμβανωντας υποψη την μικρη της εμπειρια δεν θα σχολιασω τα οποια λαθη εκανε εξαλου προσωπικα απο την αρχη ηθελα καποια νεαρη και οτι συνεπαγεται με αυτο.
Στο σεξ τα πραγματα ηταν ακομα καλυτερα, το μουνακι της μου εδωσε ιδιαιτερα καλη αισθηση και οσο πιο πολυ το γαμουσα τοσο πιο πολυ εσταζε υγρα. Εβγαλε και την ζωηραδα της στις στασεις και μου εκανε ωραιο καβαλημα κατα το οποιο την ειδα να κοπανιεται με δυναμη και να γουσταρει. Στο πισοκολλητο αντεξε το ξεσπασμα μου μετα απο την εντονη διεγερση που μου προκαλεσε και ηταν απο τις καλυτερες στιγμες στο ραντεβου μας.
Στον δευτερο γυρο συνεχισε να προσφερει τις υπηρεσιες της χωρις να ριξει το επιπεδο αλλα και χωρις να κανει υποχωρησεις. Παρολαυτα δεν ηταν απομακρη και αυτο με αποζημιωσε περισσοτερο απο ολα.
Για την γενικη της καθαριοτητα δεν παρατηρισα κατι το αρνητικο, το σωμα της μυριζε ωραια και σε συνολο ηταν καλα περιποιημενη.
Για δευτερο ραντεβου δεν θα την επαιρνα για την ωρα, πιστευω πως θελει βελτιωση και να χασει καποια κιλα ωστε να ειναι πιο κοντα στις φωτογραφιες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 24, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή