Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 13 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για τα δικά μου γούστα από τις ποιο όμορφες αν όχι η ποιο όμορφη & μια κορμάρα γυμνασμένη & τέλεια για τα δικά μου δεδομένα πάντα...!!! (Έχει κοιλιακούς η γκόμενα, ακόμη & το μουνί της είναι τέλειο)...
Η πρώτη φορά νομίζω περισσότερο έμοιαζε με αγγαρεία αλλά με αποζημίωσε το γλείψιμο στα αρχίδια (δεν υπάρχει αυτό που έκανε με τις μπάλες)...
Την περισσότερη ώρα μετά κουβεντιάζαμε παρά γαμηθήκαμε μάλλον είχα & εγώ όρεξη για κουβεντούλαΧμμμ;... Βάζω 7 γιατί με Αγγλικά δεν...& χρειαζόμασταν το translator.... Η κουβέντα ήταν πολύ ευχάριστη & γούσταρα αν & για άλλο λόγο πάμε by the way...!!!Χεχε!
Όταν είδαμε ότι περνάει η ώρα τότε αποφασίσαμε να ξαναενωθούν τα κορμιά μας απίστευτο στήσιμο στα 4 φοβερός κώλος, ιεραποστολικό & τέλος... Μόλις άρχισε & μου έλεγε διάφορα στο αυτί & έδειξε ότι γούσταρε (ποτέ δεν είσαι σίγουρος) δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πολύ...
Έγραψα την κριτική απλά για την βαθμολογία για τους υπόλοιπους μύστες σε σχέση με την εμφάνιση & το κορμί για τα υπόλοιπα μπορεί να έβγαλα εγώ αυτό το mood οπότε έως την επόμενη φορά...
Καλά γαμήσια...!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
17
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gymaster, mancunian1986, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2024
Παίζει τούτη γκόμενα να φαίνεται ανάλογα με το φωτισμό του χώρου αρκετά διαφορετική.

Π.χ. την κυτταρίτιδα στον κώλο δεν τη βλέπεις στο «μαύρο φως» κάποιων στούντιο ή σε ορισμένες σουίτες ξενοδοχείων ημιδιαμονής.
B
BIG_BIG_BEN
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
26 Μαρτίου, 2024
Μπορεί να παίζει & αυτό αλλά μου έρχεται δύσκολο να είναι τόσο γυμνασμένη & να έχει κυτταρίτιδα...!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2