Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Γραφείο σχετικά καινούριο με την Alexandra να πρωταγωνιστεί.Η πιο σχετικά εύστοχη κριτική για την κρίση μου του jason155.
Θέλει να βγάλει στο ραντεβού μια εικόνα της έμπειρης γυναίκας που γουστάρει αυτό που κάνει.
Υπάρχουν σαφώς ενστάσεις καθώς η εμφάνιση κάποιους θα τους τρελάνει και κάποιους θα τους αφήσει αδιάφορους.Βεβαια έχοντας δει μιλφαρες πιπινια εμπειρα και μη μπαίνει και άλλη κατηγορία στη λίστα όπως αυτή.
Στο κομμάτι επικοινωνία όντως μπορεί να ξεφύγει οπότε μην ανοίξετε καμία συζήτηση που μπορεί να την βρει ενδιαφέρον καθώς θα χάσετε extra ball πιθανό...
Στο sex μπορείς να βγάλεις διάφορα γούστα ακόμη και να βγάλεις τον τίγρη από μέσα σου...
Θα αφήσει να ρίξεις κανα χαστούκι στα κωλομερια θα γαμηθει δυνατά θα προσποιηθεί και θα σε αφήσει να ρίξεις ότι βρισιδια θες...
Τώρα ως προς τη σούμα του ραντεβού έχει περάσει ο καιρός που γουσταρα την όλη φάση με κάτι τέτοιες γυναίκες.Μου θυμίζει πολύ το ρεπερτόριο της Μαντόνα από Κωνσταντινουπόλεως οποίος την έχει γαμησει θα καταλάβει περίπου τι εννοώ.Προσωπικη άποψη πάντα.Οποτε βάζω ένα ίσως στην επανάληψη καθώς μάλλον δεν θα παιχτεί

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, ydroxoos7, doc_lin και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2024
Οι κριτικές της επιβεβαιώνουν η μία την άλλη. Καλά τα πάει η κούκλα.
B
BIG_BIG_BEN
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1