Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Εύκολη και γρήγορη συνεννόηση με την Cleo από το γραφείο από την προηγούμενη μέρα για συνάντηση με την νέα "Regina" νωρίς το απόγευμα στο χώρο της κοπέλας.

Σχετικά με την κοπέλα:

-Θετικά:
Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, όπως ακριβώς την βλέπετε. 20 χρονών από την νότια Ουκρανία, που κατά δήλωσή της ξεκίνησε το επαγγελματικό σπορ πριν ένα χρόνο. Πρόσωπο αγγελικό, να την κοιτάς στα μάτια και να χάνεσαι. Το κατάλευκο, σαν το γάλα, σώμα της είναι καλό κγια το ύψος της, θα την ήθελα λίγο πιο αδύνατη προσωπικά. Δεν είμαι ζυγαριά, αλλά θεωρώ ότι είναι πιο πάνω από τα αναγραφόμενα μεταξύ 63-70 θα έλεγα. Μου είπε ότι πριν το καλοκαίρι ήταν 90 κιλά και τωρα τα έχασε. Όπως καταλαβαίνεται υπάρχει λόγω της απώλειας μια χαλαρότητα στο στήθος και τον κώλο, αλλά εμένα δεν με χάλασαν.

Αγγλικά μέτρια, αλλά βγάζεις άκρη σχετικά εύκολα.

Δίνει με συνέπεια βαθιά φιλία με γλώσσα, όμως θα έπρεπε να χρησιμοποιεί κάτι για να καλύπτει το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Όπως μου είπε προτιμάει το πιο χαλαρό σεξ σε ρυθμούς GFE.

Είχαμε τρεις ωραίους γύρους, με το ιεραποστολικό να είναι για μένα το καλύτερο της καθώς είχε καλή συμμετοχή, επιζητούσε τα φιλιά και προσπαθούσε να σε κρατήσει μέσα της με τα πόδια της τα οποία ήταν γαντζωμένα πάνω σου. Στα 4 δέχθηκε αρκετό κοπάνημα με ικανοποιητικά βογγητά και συμμετοχή, σεβόμενη τον ρυθμό μου, μην πάτε να την πιάσετε από τις λαβές της μέσης, θα σας κόψει γιατί πονάει λέει. Βρείτε από αλλού να κρατηθείτε..

Πίπα μέτρια με αρκετό χέρι, έχει ουσιαστικά μιάμιση κίνηση χορογραφία με την γλώσσα και την επαναλαμβάνει συνέχεια. Με λίγη παρότρυνση τον έφαγε όλο στο στόμα μέχρι το λαρύγγι χωρίς να παραπονεθεί.

-Αρνητικά:
Ζήτησε τα λεφτά στην αρχή.

Η σχέση της με το κινητό της, θα έλεγα σχεδόν συμβιωτική, καθώς δεν το αφήνει από τα χέρια. Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσε να σκρολάρει στο ινστα και την ώρα του έργου, θα το έκανε.

Ενώ στην αρχή του ραντεβού ήταν αρκετά καθαρή, αλλά μεταξύ των γύρων στο μπάνιο πήγε μόνο για να αδειάσει το στοματάκι της. Μάλιστα το συγκεκριμένο σπριντ, από το κρεβάτι στον νιπτήρα και πάλι πίσω στο κινητό θα το ζήλευε και ο Usaine Bolt.

Ενώ είχαμε 15-20' ακόμα στο ραντεβού, σκεπάστηκε με την ρόμπα της και ξεκίνησε να ετοιμάζεται για το επόμενο ραντεβού που ήταν σε μιάμιση ώρα. Με έστειλε στο μπάνιο με συνοπτικές διαδικασίες, και όσο ετοιμαζόμουν είχε κρυφτεί στο άλλο μέρος του δωματίου και χτενιζόταν/χάζευε στο κινητό. Όταν ετοιμάστηκα, κοντοστάθηκα να δω αν θα έρθει να με χαιρετήσει, αλλά πηγαινόφερνε μια τσάντα της, μου είπε ένα bye και συνέχισε ότι έκανε.

Σίγουρα δεν θα την ξαναδώ. Δεν θεωρώ ότι με τις υπηρεσίες που προσφέρει δικαιολογεί τα 180 ευρώ την ώρα, όσο αγγελικό και ας είναι το πρόσωπό της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 19, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
370€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.182
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, mysterious, miraculous mandarin και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2024
Όσο ωραία και αν είναι, ήταν φάουλ η συμπεριφορά της. Σε λίγο στις υπηρεσίες που προσφέρει κάθε κοπέλα θα ζητάμε από τα γραφεία να βάζουν no phones during meeting
review reaction 1 review reaction 3 BisexualWannabe, Johnny Red2, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
20 Μαρτίου, 2024
Α ρε Ρετζινα μας τα χάλασες με την συμπεριφορά, απόμακρη ακούγεται που απλά θέλει να την πληρώνεις για την εμφάνιση της.

review reaction 1 Bartender 74, Gigifiogkos
20 Μαρτίου, 2024
Άκυρη η μικρή
review reaction 1 Bartender 74, Gigifiogkos
20 Μαρτίου, 2024
Περίμενε, έρχεται και η δικιά μου κριτική. Η εμπειρία μου λίγο διαφορετική, στο καλύτερο.
review reaction 1 review reaction 2 BIG_BIG_BEN, Johnny Red2, Giorgio Kavlani
20 Μαρτίου, 2024
Ωραίος. Αναλυτικός, περιεκτικός, και καυστικός συνάμα, σε τούτη την κριτική.
review reaction 1 GeneralWinter, Gigifiogkos
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5