Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 3 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Είχαμε ραντεβού στις 12.. ήρθε 12και 18.. από πρόσωπο πανέμορφη , από σώμα επειδη έχει γεννήσει είναι γεμάτο ραγάδες... Είχε πάει σχεδόν 12:30 όταν ήρθε στο κρεβάτι..από πίπα η πιο χάλια πίπα που θα μπορούσαν να με πάρουν, επίσης δεν άφησε να κάνουμε doggy style αλλά ούτε να με καβαλήσει ... Γιατί λέει το έχω μεγαλο -- 19 εκατοστά ... Έλεος ?Τουλάχιστον στο ιεραποστολικό και μια στα πλάγια είχε αρκετή συμμετοχή... Στενό μουνακι.. μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά τελείωσα.. 12και 50 βουρ για ντουζ βγαίνει και πριν προλάβουμε να πούμε 2 κουβέντες λίγο να χαϊδεύτουμε αρχίζει και ντύνεται ... 1 ώρα είχε φύγει .. Ειναι απ' τις περιπτώσεις που θες να σιχτιρισεις αλλά λες άστο μη χαλάσω ακόμη περισσότερο την βραδιά μου.. δηλαδή άμα την έκλεινα μισάωρο θα καθόταν 15 λεπτά μόνο ? Ας σεβαστουν τα λεφτά μας .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, maradona7, james034 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2024
Στο γραφείο αυτό οι κοπέλες είναι μόνο συνοδεία για δείπνο και
μπανιστήρι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων...
ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
review reaction 1 old boy, bigmountain, Bartender 74
20 Μαρτίου, 2024
HoneyVoskos είσαι κατά τη γνώμη μου από εκείνους με τις ακριβέστερες κριτικές αλλά σε αυτό που γράφεις νομίζω είσαι υπερβολικός. Είναι στην κοπέλα και μερικές φορές και στη συγκυρία, δεν νομίζω ότι είναι θέμα γραφείου. Πρόσφατα πήρα Stella από glamour για 2ωρο και ένιωσα αυτό που λες για δείπνο κλπ δηλ. σχετικά καλή παρουσία καλή παρέα και σχετικά καλό sex αλλά χωρίς πρωτοβουλίες και στο 1.40 ξεκίνησε να ντύνεται. Επίσης πρόσφατα Vera από GDE και παρούσα μέχρι το τελευταίο λεπτό και έπαιξε και καθυστερήσεις, δηλ. τηλέφωνα ο οδηγός να της πει ότι αργεί
review reaction 1 Bartender 74
20 Μαρτίου, 2024
Πολύ απλά, μην την ξαναπάρεις...
20 Μαρτίου, 2024
Δεν είναι μόνο αυτό το γραφείο γενικά υπάρχει θέμα ... Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά έτσι είναι ......
review reaction 1 HoneyVoskos, Bartender 74
20 Μαρτίου, 2024
Και το σημείο ρε παιδιά στο κέντρο είναι χάλια!
Στη συγγρού είναι μια χαρα
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5