Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 38 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ενα ραντεβου κλεισμενο καθαρα λογω των φωτογραφιων, για καποιες πειστικα πως δεν εχουν επεξεργασια και απο μεσα μου ανυπομονουσα να την δω απο κοντα.
Γενικα ειναι πολυ κοντα αν οχι ιδια με τις φωτογραφιες ενω σε ηλικια καπου στα μεσα της δεκαετιας των 20. Πολυ καθαρη και περιποιημενη γκομενα η οποια εχει αρχικα εναν δισταγμο και περιμενει να κανεις εσυ την πρωτη κινηση. Εχει επικοινωνιακες ικανοτητες και καλες βασεις στα αγγλικα οποτε εσπασε ευκολα ο παγος και πιασαμε την κουβεντα η οποια σιγα σιγα κατεληξε σε φασομα με αρκετα αληθοφανη συμμετοχη.
Φιλωντας τα χειλη της στιγμιαια ξεχασα το μειονεκτημα των βυζιων της και το χουφτωμα δεν βρηκε εδαφος αλλα απο την αλλη ο κωλος της ειναι ενας μικρος παραδεισος και σαν μικροκαμομενο γκομενακι που ειναι, την ειχα σχεδον ολοκληρη τυλιγμενη στην αγκαλια μου.
Εκει που με φιλαγε αρχισε να ακουγεται καπως και η φωνη της δινοντας βαση στην πεποιθηση οτι γουσταρει μαζι μου. Στο στοματικο μου εκανε ωραια κολπακια με την γλωσσα της στο καυλι, το βλεμμα μας συναντηθηκε συχνα και πριν την διακοψω για φαω το μoυνακι της μου εγελιψε και τα παπαρια. Την επιασα απο τις πατουσες και της τις εφερα οσο πιο κοντα μπορουσα στο κεφαλι, κοιταζωντας την ομορφια αναμεσα απο τα ποδια της η δυσκολευτικα να μην της βαλω τον πουτσο μεσα κατευθειαν αλλα αξιζε το γλειφωμουνι, αρχισε χωρις καμια αμφιβολια να γουσταρει. Της το εκανα βαθυ αλλα δεν ξεχασα και την κλειτοριδα.
Στο γαμησι εκανε καλα στησιματα αλλα μονο ακολουθουσε, δεν ηταν κατι που μειωσε την ευχαριστηση μου αλλα το αντιθετο θα ανεβαζε το επιπεδο της εμπειριας πολυ περισσοτερο. Παρολαυτα καναμε αρκετες στασεις που σε μερικες φαινοταν οτι γουσταρει ενω σε αλλες προσπαθουσε να δειξει οτι γουσταρει. Το μουνακι πολυ καλο απο αισθηση και σε καποιες φασεις η θεα απολυτα ηδονικη.
Στον δευτερο γυρο παραλιγο να μην χυσω, οχι επειδη εκανε κατι λαθος αλλα τα γαμησια που εριξα την προηγουμενη μερα ειχανε τον αντικτυπο τους. Τελικα εσωσε την κατασταση με το τσιμπουκι της που αμα τελειωποιησει θα επεκτεινει για αρκετα χρονια την πορνοκαριερα της.
Συνολικα ηταν μια καλη εμπειρια με μια ομορφη γυναικα που το λιγοτερο προσπαθει να ικανοποιησει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή