Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καποια στιγμη βλεποντας την γυμνη, οπως εβγαινε απο την τουαλετα οπου ειχε παει να προετοιμαστει η φαντασια μου ξεφυγε και την εβλεπα να φοραει το κοκκινο μαγιο της Παμελα Αντερσον στο Μπειγουοτς, η ομοιοτητα μεγαλη...
Πεντακαθαρο το γκομενακι και περιποιημενο λες και θα παιξει σε ταινια πορνο. Η συμπεριφορα της ωραια, πολυ ανοιχτο μυαλο και θελει να βγαλει τις ορεξεις της χωρις να το διαπραγματευεται. Απο τα φιλια αρχισε να δειχνει τις προθεσεις της, με ξαφνιασε με τις πρωτοβουλιες και με το παθος που εβαλε παρολο που ημασταν δυο αγνωστοι. Εχει πολυ ορεξη για σεξ και το ζητουσε ο οργανισμος της.
Το τσιμπουκι της ηταν απο τα πιο προστυχα με ροχαλιδια στο καυλι και ηδη ειχε αρχισει τα βρωμολογα που μονο απο στομα ελληνιδας μπορεις να ακουσεις. Ο εγκεφαλος μου ειχε καυλωσει περισσοτερο απο την πουτσα που ειχε γινει ηδη πετρα.
Στο σεξ ακομα πιο τσοντα, σε ολες τις στασεις ζητουσε ξεσκισμα και με τα βογγητα της μου εκανε την εμπειρια ακομα πιο καυλωτικη. Η ενταση στο καβαλημα και τα καρφωματα στην πουτσα μου στο πισωκολλητο ηταν το αποκορυφωμα που εφερε και το χυσιμο στους δυο γυρους που παιχτηκαν.
Μαστορισα του ειδους της λοιπον και πολυ καλο vfm, την προτεινω χωρις καμια επιφυλαξη για τυπους που γουσταρουν το pse.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή