Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 17 10
Call-Girls
76709
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ας ξεκινήσω με αυτά που θέλουν να διαβάζουν οι αναγνώστες προκειμένου να επιλέξουν το επιθυμητό κορίτσι.
Θα συνεχίσω παρακάτω με την υποκειμενική μου κριτική…. για πάρτη μου.
Σύλβια λοιπόν, η αυθεντική Ελληνίδα. Θηλυκό 100%.
Όλα πάνω της φυσικά, αρμονικά, ένα κορμί δώρο Θεού.
Πρόσωπο ερωτικό, ματάρες για φεύγα… Ίσιο μαλλάκι πιο καστανό από τις φωτό.
Στηθάκια όνειρο! Χωράνε στο σαμπανοπότηρο, περήφανα, σφιχτά, με φουσκωμένες θηλές και ροζ τραγανές ρωγίτσες που τσιτώνουν μόλις ερεθιστούν.
Δε μιλάμε για πλάκα στήθος, ήμαρτον! Σαν αυτά που έχουν Γαλλιδούλες λολίτες που σε στέλνουν αδιάβαστο. Αν τα πειράξει θα είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!
Κορμί λαμπάδα για τρελά χάδια κι ένα κωλαράκι σκέτη αμαρτία!
Πεντακάθαρη, μοσχομυριστή, με δέρμα βελούδινο και όλα αυτά σε ένα σύνολο θηλυκού χωρίς μουντζούρες, με ερωτισμό, σκέρτσο και θηλυκότητα!
Κι άλλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εντάξει, δεν είναι πορνοστάρ με γυρισμένο κοντέρ, ωστόσο στον τομέα αισθησιακού σεξ παίρνει άριστα!
Μεγέθη λίγο μεγαλύτερα από normal θα χρειαστούν λίγο υπομονή και τζελ για την διείσδυση αλλά και ήπιο τρόπο, γιατί είναι αρκετά στενή, όμως απολαυστική.
Συμμετέχει ακολουθώντας τη διάθεσή σου και δέχεται καθοδήγηση στην συνεδρία.
Αν θες υπερπαραγωγικό σεξ μάλλον δε σου κάνει. Σε καβλώνει με όλη την εικόνα της, μα δε μένει μόνο σε αυτό.
Λέει λογάκια με τη σέξυ φωνούλα της, βογγάει αληθωφανώς και υγραίνεται αρκετά.
Στους τζέντλεμεν δίνει ρέστα και ανταποκρίνεται σε όλες τις φάσεις και στάσεις, χωρίς να κλέβει ή να δυσανασχετεί.
Ευχάριστο τυπάκι που δεν ξεκολλάς μετά.
Το όμορφο χαμόγελό της σε συντροφεύει μέχρι την ολοκλήρωση. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να φύγει μετά τη συνάντηση μαζί της αδιάφορος, μάλλον θα έχει θέμα ψυχοσύνθεσης.
Αν πάλι κάποιος μείνει δυσαρεστημένος, κάτι άλλο του φταίει…
Σε γενικές γραμμές αξίζει και προσωπικά χάρηκα που κατάφερα να την δω.
Στα δικά μου τώρα…
Όσοι γράφουμε κριτικές το κάνουμε για κάποιο λόγο. Άλλος για ενημέρωση του αχόρταγου αρσενικού κοινού, άλλος για πρεστίζ, για τα likes, για τις κοπέλες, για τα γραφεία, για πάρτη του…
Όλοι όμως, ΟΛΟΙ!!!! Γράφουμε υποκειμενικά. Έχει να κάνει με το γούστο μας στις γυναίκες, με τη διάθεση και τον ψυχισμό μας, με το timing που πολλές φορές επηρεάζει την απόδοση και το αποτέλεσμα…..μιλάμε όμως για διαφορετικούς ανθρώπους με ότι αυτό συνεπάγεται…
Οι προμότορες εξαιρούνται. Όλοι εμείς οι λοιποί, τα γράφουμε υποκειμενικά, ίσως υπερβολικά ενίοτε, έχει όμως και αυτό τη σημασία του.
Ήδη ένα 10ήμερο με πάει πιπκολ και είπα νησάφι, θα πάω μήπως αλλάξει η διάθεσή μου.
Λίγο πριν φτάσω, σκέφτηκα να το ακυρώσω αλλά θα ήταν άδικο και κρίμα για τη Ράνια… Τι έκανε αυτό το κορίτσι στη τηλεφωνικό κέντρο..
Respect κοριτσάρα μου για όσα έκανες για μένα χωρίς να έχεις υποχρέωση. Με σκλάβωσες και θυμήθηκα εποχές που άκουγα ή διάβαζα Άντζη και μου έβγαινε το ωραίο μου χαμόγελο.
Κάτι μου λέει ότι η Άντζη σε εκπαίδευσε και σε κλωνοποίησε!
Ανοίγει λοιπόν η πόρτα της Σύλβιας και φωτίζεται το σύμπαν!
Δεν ξέρω αν το Σύλβια είναι το πραγματικό της.. θα μπορούσε άνετα να ονομάζεται Μάγια!
Μαγεύτηκα! Έχασα τα κέντρα μου και προς στιγμήν βουβάθηκα βλέποντάς την…
Το κατάλαβε και χαμογελούσε που με είδε έτσι ξαφνιασμένο. Η αύρα της το κάτι άλλο!
Μαζί με την ομορφιά της και το γεγονός ότι είναι Ελληνίδα με απορύθμισαν εντελώς.
Δε μπορούσα να σταυρώσω κουβέντα και η χαριστική βολή με βρήκε μόλις αφαίρεσε, με ερεθιστικό τρόπο, την μεταξένια της ρόμπα, αποκαλύπτοντας τον κρυμμένο πολύτιμο θησαυρό της.
Ένα κορμί για λιώσιμο…
Αφού με ξέκανε, με έστειλε για ντους να συνέλθω.
Βγήκα και με περίμενε με κόκκινες ζαρτιέρες ξαπλωμένη έτοιμη για παράδοση.
Κάηκαν όλα τα τσιπάκια μου….Από που να ξεκινήσω…τι να πρωτοψηλαφίσω…
Με πλησίασε και μου δόθηκε να την εξερευνήσω.
Θα μπορούσα άνετα να γράψω μυθιστόρημα…..
Γευόμουν τα ζεστά της πεντανόστιμα υγρά, ενώ με καθοδηγούσε πως της άρεσε να τη γλείφω, μέχρι το σημείο που τελείωσε και ένιωθα ότι ζούσα σε παράλληλο σύμπαν!
Εννοείται πως από το εγκεφαλικό black out που μου συνέβη δεν είχα στύση, πολλή όμως σύγχυση και τελικά μου αρκούσε που την είχα δίπλα μου!
Από τις περιπτώσεις που ακόμη κι αν δε γαμήσεις, είσαι υπερευχαριστημένος!
Εκείνη όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη..
Συνδυασμός στοματικού με μαλάξεις με τζελ, τον κάνανε θεριό και έπρεπε κάπως να τον χωρέσουμε εντός.
Μετά κόπου και λιπαντικού ο σκοπός επετεύχθη αλλά ο αδυσώπητος εχθρός που πάντα με κυνηγάει (χρόνος) έκανε την εμφάνισή του και με πρόσταζε εντός δεκαλέπτου να έχω αποχωρήσει.
Μου χάρισε ένα τελείωμα με σπασμούς, όπου η απόλαυση ήταν τέτοια που είχα ξεχάσει εντελώς το κακό δεκαήμερο.
Ήμουν εκεί για κείνη κι αυτή για μένα, σε ένα τόσο αρμονικά γλυκό και αναπάντεχο ραντεβού που ακόμη και τώρα που γράφω, δεν ξέρω αν αντέχω να το ξαναζήσω ή αν θα είναι έτσι όμορφο.
Την ένιωσα ευχαριστημένη από τη συνάντησή μας.. Ζωγραφίστηκε η χαρά στο χαμόγελό της..
Μιλάμε για ομορφιά αυθεντική όπως όλα πάνω της και πάνω από όλα ο χαρακτήρας της.
Μακάρι να πάνε όλα όμορφα στη ζωή της….
Δεν ήθελα να φύγω…τρίκλιζα και είχα χαζέψει εντελώς.
Έχω το χαμόγελό της παρακαταθήκη μέχρι την επανάληψη..
Έτσι ερωτευόμουν στα νιάτα μου..το σκίρτισμα, η προσμονή, η εικόνα στο μυαλό μου..
Ευτυχώς στη ρεσεψιόν είχαν συζήτηση με πελάτες και έφυγα χωρίς να με δει κανείς..
Θα γελούσαν ακόμη..
Αφιερωμένη η κριτική στον μεσιέ Giorgio Kavlani...
Θα συνεχίσω παρακάτω με την υποκειμενική μου κριτική…. για πάρτη μου.
Σύλβια λοιπόν, η αυθεντική Ελληνίδα. Θηλυκό 100%.
Όλα πάνω της φυσικά, αρμονικά, ένα κορμί δώρο Θεού.
Πρόσωπο ερωτικό, ματάρες για φεύγα… Ίσιο μαλλάκι πιο καστανό από τις φωτό.
Στηθάκια όνειρο! Χωράνε στο σαμπανοπότηρο, περήφανα, σφιχτά, με φουσκωμένες θηλές και ροζ τραγανές ρωγίτσες που τσιτώνουν μόλις ερεθιστούν.
Δε μιλάμε για πλάκα στήθος, ήμαρτον! Σαν αυτά που έχουν Γαλλιδούλες λολίτες που σε στέλνουν αδιάβαστο. Αν τα πειράξει θα είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!
Κορμί λαμπάδα για τρελά χάδια κι ένα κωλαράκι σκέτη αμαρτία!
Πεντακάθαρη, μοσχομυριστή, με δέρμα βελούδινο και όλα αυτά σε ένα σύνολο θηλυκού χωρίς μουντζούρες, με ερωτισμό, σκέρτσο και θηλυκότητα!
Κι άλλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εντάξει, δεν είναι πορνοστάρ με γυρισμένο κοντέρ, ωστόσο στον τομέα αισθησιακού σεξ παίρνει άριστα!
Μεγέθη λίγο μεγαλύτερα από normal θα χρειαστούν λίγο υπομονή και τζελ για την διείσδυση αλλά και ήπιο τρόπο, γιατί είναι αρκετά στενή, όμως απολαυστική.
Συμμετέχει ακολουθώντας τη διάθεσή σου και δέχεται καθοδήγηση στην συνεδρία.
Αν θες υπερπαραγωγικό σεξ μάλλον δε σου κάνει. Σε καβλώνει με όλη την εικόνα της, μα δε μένει μόνο σε αυτό.
Λέει λογάκια με τη σέξυ φωνούλα της, βογγάει αληθωφανώς και υγραίνεται αρκετά.
Στους τζέντλεμεν δίνει ρέστα και ανταποκρίνεται σε όλες τις φάσεις και στάσεις, χωρίς να κλέβει ή να δυσανασχετεί.
Ευχάριστο τυπάκι που δεν ξεκολλάς μετά.
Το όμορφο χαμόγελό της σε συντροφεύει μέχρι την ολοκλήρωση. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να φύγει μετά τη συνάντηση μαζί της αδιάφορος, μάλλον θα έχει θέμα ψυχοσύνθεσης.
Αν πάλι κάποιος μείνει δυσαρεστημένος, κάτι άλλο του φταίει…
Σε γενικές γραμμές αξίζει και προσωπικά χάρηκα που κατάφερα να την δω.
Στα δικά μου τώρα…
Όσοι γράφουμε κριτικές το κάνουμε για κάποιο λόγο. Άλλος για ενημέρωση του αχόρταγου αρσενικού κοινού, άλλος για πρεστίζ, για τα likes, για τις κοπέλες, για τα γραφεία, για πάρτη του…
Όλοι όμως, ΟΛΟΙ!!!! Γράφουμε υποκειμενικά. Έχει να κάνει με το γούστο μας στις γυναίκες, με τη διάθεση και τον ψυχισμό μας, με το timing που πολλές φορές επηρεάζει την απόδοση και το αποτέλεσμα…..μιλάμε όμως για διαφορετικούς ανθρώπους με ότι αυτό συνεπάγεται…
Οι προμότορες εξαιρούνται. Όλοι εμείς οι λοιποί, τα γράφουμε υποκειμενικά, ίσως υπερβολικά ενίοτε, έχει όμως και αυτό τη σημασία του.
Ήδη ένα 10ήμερο με πάει πιπκολ και είπα νησάφι, θα πάω μήπως αλλάξει η διάθεσή μου.
Λίγο πριν φτάσω, σκέφτηκα να το ακυρώσω αλλά θα ήταν άδικο και κρίμα για τη Ράνια… Τι έκανε αυτό το κορίτσι στη τηλεφωνικό κέντρο..
Respect κοριτσάρα μου για όσα έκανες για μένα χωρίς να έχεις υποχρέωση. Με σκλάβωσες και θυμήθηκα εποχές που άκουγα ή διάβαζα Άντζη και μου έβγαινε το ωραίο μου χαμόγελο.
Κάτι μου λέει ότι η Άντζη σε εκπαίδευσε και σε κλωνοποίησε!
Ανοίγει λοιπόν η πόρτα της Σύλβιας και φωτίζεται το σύμπαν!
Δεν ξέρω αν το Σύλβια είναι το πραγματικό της.. θα μπορούσε άνετα να ονομάζεται Μάγια!
Μαγεύτηκα! Έχασα τα κέντρα μου και προς στιγμήν βουβάθηκα βλέποντάς την…
Το κατάλαβε και χαμογελούσε που με είδε έτσι ξαφνιασμένο. Η αύρα της το κάτι άλλο!
Μαζί με την ομορφιά της και το γεγονός ότι είναι Ελληνίδα με απορύθμισαν εντελώς.
Δε μπορούσα να σταυρώσω κουβέντα και η χαριστική βολή με βρήκε μόλις αφαίρεσε, με ερεθιστικό τρόπο, την μεταξένια της ρόμπα, αποκαλύπτοντας τον κρυμμένο πολύτιμο θησαυρό της.
Ένα κορμί για λιώσιμο…
Αφού με ξέκανε, με έστειλε για ντους να συνέλθω.
Βγήκα και με περίμενε με κόκκινες ζαρτιέρες ξαπλωμένη έτοιμη για παράδοση.
Κάηκαν όλα τα τσιπάκια μου….Από που να ξεκινήσω…τι να πρωτοψηλαφίσω…
Με πλησίασε και μου δόθηκε να την εξερευνήσω.
Θα μπορούσα άνετα να γράψω μυθιστόρημα…..
Γευόμουν τα ζεστά της πεντανόστιμα υγρά, ενώ με καθοδηγούσε πως της άρεσε να τη γλείφω, μέχρι το σημείο που τελείωσε και ένιωθα ότι ζούσα σε παράλληλο σύμπαν!
Εννοείται πως από το εγκεφαλικό black out που μου συνέβη δεν είχα στύση, πολλή όμως σύγχυση και τελικά μου αρκούσε που την είχα δίπλα μου!
Από τις περιπτώσεις που ακόμη κι αν δε γαμήσεις, είσαι υπερευχαριστημένος!
Εκείνη όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη..
Συνδυασμός στοματικού με μαλάξεις με τζελ, τον κάνανε θεριό και έπρεπε κάπως να τον χωρέσουμε εντός.
Μετά κόπου και λιπαντικού ο σκοπός επετεύχθη αλλά ο αδυσώπητος εχθρός που πάντα με κυνηγάει (χρόνος) έκανε την εμφάνισή του και με πρόσταζε εντός δεκαλέπτου να έχω αποχωρήσει.
Μου χάρισε ένα τελείωμα με σπασμούς, όπου η απόλαυση ήταν τέτοια που είχα ξεχάσει εντελώς το κακό δεκαήμερο.
Ήμουν εκεί για κείνη κι αυτή για μένα, σε ένα τόσο αρμονικά γλυκό και αναπάντεχο ραντεβού που ακόμη και τώρα που γράφω, δεν ξέρω αν αντέχω να το ξαναζήσω ή αν θα είναι έτσι όμορφο.
Την ένιωσα ευχαριστημένη από τη συνάντησή μας.. Ζωγραφίστηκε η χαρά στο χαμόγελό της..
Μιλάμε για ομορφιά αυθεντική όπως όλα πάνω της και πάνω από όλα ο χαρακτήρας της.
Μακάρι να πάνε όλα όμορφα στη ζωή της….
Δεν ήθελα να φύγω…τρίκλιζα και είχα χαζέψει εντελώς.
Έχω το χαμόγελό της παρακαταθήκη μέχρι την επανάληψη..
Έτσι ερωτευόμουν στα νιάτα μου..το σκίρτισμα, η προσμονή, η εικόνα στο μυαλό μου..
Ευτυχώς στη ρεσεψιόν είχαν συζήτηση με πελάτες και έφυγα χωρίς να με δει κανείς..
Θα γελούσαν ακόμη..
Αφιερωμένη η κριτική στον μεσιέ Giorgio Kavlani...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αλλά, ωχ αδερφέ, γράφεις λες και δε θα ξαναπηδήξεις τέτοιο πιασάρικο καυλάκι στην υπόλοιπη σου ζωή.
Μην τρελαθούμε κιόλας. :—)
Σεβαστέ horny, μάλλον η κριτική μου είναι η σύντομη περίληψη του μυθιστορήματος!