Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 36 10
Call-Girls
176870
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σαν λάτρης των τοπικών προϊόντων μόλις είδα ότι επέστρεψε γιατί είχε καιρό να εμφανιστεί,κάλεσα και την έκλεισα.
Ανανεωμένη, ήρθε με δέκα λεπτά καθυστέρηση με χαμόγελο και τη τρέλα που τη διακατέχει.
Ξεβρακωτη όπως την είχα παραγγείλει και με τάπα.
Η Μαγιά είναι ο τύπος της ανώμαλης τσοντας που θες να ζήσεις αλλά σε συνδιασμό με ένα καλό παιδί,πως τα έχει καταφέρει ,ακόμα δεν έχω καταφέρει να το καταλάβω.
Τρεις φορές την έχω συνάντηση και τις τρεις με έχει αφήσει ικανοποιημένο τέρμα.
Μου είπε ότι έλειπε γιατί έφτιαξε βυζί, η αλήθεια είναι πως το χρειαζόταν, και το νέο σαν δουλειά έγινε καλή.
Γκομενάκι που επενδύει πάνω του και θέλει να το γαμανε,δεν το κάνει θα έλεγα από ανάγκη ούτε αγγαρεία ούτε από συνήθεια.Δεχετε την ευχαριστήση.χυνει και αυτή.
Στο πρόγραμμα της ήταν και παραμένει,δούλα και κυρά.
Θα σε φτιάξει,θα βγάλει γούστα, θα της γαμησεις το στόμα και θα γαμηθει δυνατά και όπως θες.
Έκοψε το κωλο....δυστυχώς.
Τιμή ανέβασε, οκ...επένδυσε και σεβαστό,το θέμα για μένα είναι ότι τιμά την ώρα μου και τα λεφτά μου.
Ανανεωμένη, ήρθε με δέκα λεπτά καθυστέρηση με χαμόγελο και τη τρέλα που τη διακατέχει.
Ξεβρακωτη όπως την είχα παραγγείλει και με τάπα.
Η Μαγιά είναι ο τύπος της ανώμαλης τσοντας που θες να ζήσεις αλλά σε συνδιασμό με ένα καλό παιδί,πως τα έχει καταφέρει ,ακόμα δεν έχω καταφέρει να το καταλάβω.
Τρεις φορές την έχω συνάντηση και τις τρεις με έχει αφήσει ικανοποιημένο τέρμα.
Μου είπε ότι έλειπε γιατί έφτιαξε βυζί, η αλήθεια είναι πως το χρειαζόταν, και το νέο σαν δουλειά έγινε καλή.
Γκομενάκι που επενδύει πάνω του και θέλει να το γαμανε,δεν το κάνει θα έλεγα από ανάγκη ούτε αγγαρεία ούτε από συνήθεια.Δεχετε την ευχαριστήση.χυνει και αυτή.
Στο πρόγραμμα της ήταν και παραμένει,δούλα και κυρά.
Θα σε φτιάξει,θα βγάλει γούστα, θα της γαμησεις το στόμα και θα γαμηθει δυνατά και όπως θες.
Έκοψε το κωλο....δυστυχώς.
Τιμή ανέβασε, οκ...επένδυσε και σεβαστό,το θέμα για μένα είναι ότι τιμά την ώρα μου και τα λεφτά μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Πραγματικη επενδυση και δειγμα οτι γουσταρει μια κοπελα σοβαρα αυτη τη δουλεια δεν ειναι να βαλει δυο πλαστικα βυζια του πεντοχιλιαρου. Αυτα τα βγαζει σε εναν μηνα σιγα την επενδυση.
Σοβαρη επενδυση ειναι να γυμναζεται και να κραταει το σώμα της τούμπανο και η Μαγια σε αυτο υστερει παρα πολυ δυστυχως. Τοση χαλαροτητα και αγυμνιασια σε τοσο νεανικο κορμι ειναι απαράδεκτο.
Κρατιεται σε ενα απλα ανεκτο επιπεδο λογω μικρης ηλικιας ακομα...Σε 2-3 χρονια θα ειναι σαν κορμι 40αρας αν δεν γυμναστει
Και τα γραφω ολα αυτα γιατι πλεον δεν παιζει στα 140 οπως καποτε που ελεγες "Τα δινω γιατι ειναι απλα ειναι ελληνιδα και εχει τρομερη συμμετοχη" αλλα πηγε σε αλλη κατηγορια και με 200 ευρω ο πελατης θελει να γαμησει ενα μουνι διαστημικο και τουμπανο στα ολα του.
απο τις φωτος... και στις 10 κιολας, μονο καλη δουλεια δε φαινεται να εγινε παντως.
και οταν βλεπεις στις φωτος οτι κατι παει λαθος (ειτε φατσα-ειτε σωμα), σκεψου πως θα ειναι απο κοντα, χωρις φιλτρα και φωτοσοπ.
τα χειλια του ροφου δε ασχολιαστο.
μεταλλαχθηκε και αυτη ενεκα κλασσικης και ακυρης γυναικειας ανασφαλειας-χαζομαρας.
κριμα.