Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 39 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 255213
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα κύριοι, μιάς και βρήκα λίγο χρόνο είπα να γράψω καμιά χρωστούμενη κριτική .. Αρχή λοιπόν με τη Νικόλ, ημερομηνία ενδεικτική αλλά κάπου εκεί ήταν γύρω στον Σεπτέμβρη Οκτώβρη. Συνεννόηση αρκετά εύκολη με κάποια μηνύματα 2-3 ημέρες πριν, απαντάει άμεσα το κορίτσι.. Επιβεβαίωση για το ραντεβού μας και με ένα μήνυμα το πρωί.. Το κορίτσι στην ώρα του χωρίς καμία καθυστέρηση.. Ντύσιμο απλό καθημερινό μιάς και ήταν νωρίς το απόγευμα, αλλά μιά χαρά.. Όμορφη κοπέλα με ωραίο αδύνατο σώμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.. Είπαμε 2-3 κουβέντες, ωραία και χαλαρή κοπέλα και χωρίς να τρώει χρόνο πηγαίνει για ντζουζάκι.. Βγαίνει με ωραία εσώρουχα μέσα στη καύλα και αρχίζουμε το μπλαμούτι..Κάποια φιλάκια πεταχτά στην αρχή και μετά με λίγη γλωσσίτσα, νομίζω γενικά δεν της πολύ αρέσουν, αλλά δεν λέει όχι.. Καλή πίπα και χωρίς προφυλακτικό, γλυψιμο και από μεριάς μου, σεξ σε 2-3 στάσεις και τελείωμα στη κοιλιά.. Τα ίδια και τη δεύτερη φορά πάνω κάτω με τελείωμα στη πλάτη.. Γενικά πολύ ωραία κοπέλα, ωραίο σώμα, δεν λέει σε τίποτα όχι και τιμάει μέχρι τέλους τα χρήματα που παίρνει, δεν νομίζω πως κάποιος θα αποχωρήσει δυσαρεστημένος.. Προσωπικά εγώ δεν πέρασα super, όχι πως πέρασα άσχημα, απλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας, δεν είναι κάτι που θα επιδιώξω ξανά..Μάλλον δεν υπήρξε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας..Νομίζω όπως επειδή έχει όλο το πακέτο, όμορφη, ωραίο σώμα, ευγενική , πεντακάθαρη και όχι ιδιαίτερα ακριβή ( 100 + 20 η δεύτερη εκτόνωση ) αξίζει μία δοκιμή, αν ταιριάξεις μπορεί τελικά να είναι super

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Milfomaniac, mancunian1986 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2024
επειδή δε σε κατούρησε, γι'αυτό Κουλ
review reaction 3 Johnny Red2
17 Μαρτίου, 2024
Ελα ρε Σεφερλή τι είπες τώρα.. Εχεις πολύ πλάκα!! Μόνο που εγώ δεν είμαι μερακλής σας κι εσένα!!
review reaction 3 Johnny Red2
18 Μαρτίου, 2024
Αχ η Νικολιτσα μου εχει λειψει πολυ !
review reaction 2 Johnny Red2
18 Μαρτίου, 2024
@stefan sal
το οτι δε γνωριζεις για το τι γραφω με δοση χιουμορ παντα το προσπερναω, γιατι μαλλον δεν εχεις διαβασει προηγουμενες κριτικες η' και γενικα δε διαβαζεις. δεν ειναι απαραιτητο εννοειται και κατανοητο.
αλλα ρε μαστορα ωπα... εμενα λες μερακλη αγορινα ? ΕμμμμΕμμμμΕμμμμ
https://www.bourdela.com/forum/threads/travelia-geniki-syzitisi.29434/post-11462360
https://www.bourdela.com/forum/threads/aggelies-transexual.257471/post-11391896
κλπ κλπ κλπ
Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
18 Μαρτίου, 2024
Οχι ρε φιλαράκι , νσαμε συγχωρείς κιόλας, αλλά έχω κι άλλα πράγματα να κάνω στη ζωή από το να διαβάζω όλες τις κριτικές και τα σχόλια του site, διαβάζω επί το πλείστον όσα και μπορώ και με ενδιαφέρουν, απενατίας με σένα που φαντάζομαι πως για να κάτσεις και να ψάξεις ότι έχω γράψει εδώ μέσα, μάλλον δεν σε έχω και για πολυάσχολο..Το ότι δεν μου αρέσει να με κατουράνε και να με χέζουνε στα μούτρα δεν σημαίνει πως δεν θα μου άρεσε να πάω με μία ωραία τρανσ - γκόμενα μόνο ως ενεργητικός για την εμπειρία..Κι αφού σε ενδιαφέρει τόσο, να σου πω λοιπόν πως δοκίμασα και μπορώ να σου πω πως πέρασα και καλά.. Κι στο σύντομο μέλλον θα δοκιμάσω και Sunrise μάλλον, θα σε ενημερώσω όμως για τις εντυπώσεις μου μην αγχώνεσαι!
18 Μαρτίου, 2024
@stefan sal
ναι να μας ειδοποιησεις μερακλακο, μην τυχον και το ξεχασεις Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 1 stefan sal
18 Μαρτίου, 2024
Μείνε ήσυχος πολυάσχολε.. Θα σου στείλω και π.μ
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7