Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 3 10
Call-Girls
9047
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Κουκλάκι ζωγραφιστό , πιο γάλακτος δεν γίνεται . Κοντούλικο νεαρό ουκρανάκι μινιατούρα .
Μεγάλα εκφραστικά μπλε μάτια , όμορφο πρόσωπο με λεπτά χείλη , λαμπερό με γωνίες .
Τα πάντα φυσικά πάνω της , φοβερό γεμάτο δυάρι στήθος σε έναν υπερβολικά αδύνατο κορμό , κάτι που με φτιάχνει , κωλάρα ψηλοκάπουλη με πολύ αδύνατα άκρα . Ένα μεγάλο τατουάζ κοσμεί την πλάτη της και άλλο ένα ακριβώς κάτω από τα βυζάκια που ανεβαίνει έως το στέρνο . Λευκή φρέσκια επιδερμίδα .
Αν και όλες οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία , η νούμερο 6 είναι η πιο κοντινή σε αυτό που συνάντησα .
Στην πρώτη γνωριμία φανερά τρακαρισμένη , ντροπαλή , λίγα λόγια , βλέμμα χαμηλό .
Πολύ άβολες οι πρώτες στιγμές , είπε , money please όταν πήγα να την αγγίξω παρόλο που τα είχα σε εμφανές σημείο . Εκεί σηκώθηκε μια red flag σαν τη πούτσα μου αλλά κάμφθηκα γιατί ήμουν αποφασισμένος να δοκιμάσω αυτό κορίτσι .
Όταν τελειώσαμε τα διαδικαστικά γδύθηκε μόνη της και ζήτησε να φρεσκαριστεί . Επιστροφή με ξεκωλέ μαύρα εσώρουχα .
Φιλιά έδωσε , όχι μέχρι οισοφάγο αλλά δουλεύει ωραία την γλώσσα .
Πέρασα πίσω από την πλάτη της και παλαμάριασα σφιχτά τα βυζιά της παίζοντας με τις ρώγες της ενώ της έγλειφα το πίσω μέρος του αυτιού . Η κωλάρα της ακουμπούσε πάνω στην πούτσα που είχε γίνει ήδη πέτρα . Έπαιξα λίγο το μουνάκι με ένα δάχτυλο , μου το μούσκεψε αμέσως . Πίπα στον μέσο όρο , υγρή , όχι σε μεγάλα βάθη , χωρίς δόντι αλλά αρκετή να σε κάνει turbo σε συνδυασμό με το όλο θέαμα που βλέπεις μπροστά σου .
Το έγλειψα πολύ σχολαστικά παντού , βρήκα κλειτορίδα και την βασάνισα εκεί για ώρα , με κέρασε ζεστό απολαυστικό ζωμό ενώ μου είχε κλειδώσει το κεφάλι με τα μπουτάκια της .
Το γάμησα δύο φορές στις συμβατικές στάσεις με μέτρια συμμετοχή . Την σήκωσα πάνω μου να την πάρω στα όρθια καθώς έχει το ιδανικό σώμα και βάρος για αυτή την στάση , αρνήθηκε ευγενικά . Όταν έδωσα γκάζι στο mission δεν άντεξε το σφυροκόπημα και μου έμπηξε τα νύχια της στην πλάτη με συνοδεία δυνατών βογγητών .
Σε κοβει με τρόπο αν ανεβάσεις στροφές και συνεχώς τσεκάρει το προφυλακτικο αν είναι στην θέση του .
Άπειρη , άτολμη , αποκλειστικά για αγαπούληδες και για δούλεμα στο ρελαντί .
Ναι μέν , γιατί από εμφάνιση είναι αστεράκι , με πολλά αλλά στην διάθεση και τη συμμετοχή .
Παίζει και να το ξεσκίσανε από την πρώτη ημέρα και να ήρθε κουρασμένη - ταλαιπωρημένη οπότε θα ακολουθήσει επιείκεια στην βαθμολογία καθώς είδα καλή τελικά πρόθεση και όχι κουτοπόνηρα κόλπα , παιχνίδια με το κινητό , καθυστέρηση στο μπάνιο κτλ .
Αν ακολουθήσει το άθλημα (που χλωμό το κόβω) και αποκτήσει εμπειρίες και χιλιόμετρα θα κάψει πορτοφόλια .
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Γράφω στην προτελευταία παράγραφο ότι θα ακολουθήσει επιείκεια στην βαθμολογία επειδή είναι πρώτη κριτική η δική μου και δεν θα ήθελα να την κάψω , αλλά σε καμία περίπτωση η βαθμολογία σώμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτω από 8 από εμένα που μου αρέσουν τα στυλιάρια .
Περί ορέξεως ...