Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 10 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Χτες συνάντησα για δεύτερη φορά αυτό το ιδιαίτερο πλάσμα και πρέπει να πω ότι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Εμφανισιακά είναι ότι βλέπετε και ίσως και καλύτερη. Πρόσωπο πανέμορφο, κορμί λαμπάδα με βελούδινη επιδερμίδα, αν είχε μεγαλύτερο στήθος θα ήταν το απόλυτο 10αρι. Επίσης ντύσιμο, περιποίηση άκρων και καθαριότητα όλα άψογα. Την πρώτη φορά που είχε έρθει είχε μπει με ύφος λίγο βαριεστημένο, αλλά αφού τις προσέφερα καφεδάκι παρά που ήταν βράδυ και κάτσαμε να γνωριστούμε, χαλάρωσε και πήγαν όλα οκ. Είναι συγκρατημένος χαρακτήρας, δεν θα την δείτε εύκολα να χαμογελάει, θυμίζει αρκετα από αυτήν την άποψη την Olivia του ίδιου γραφείου. Στα του σεξ, φιλάει πολύ όμορφα, αισθησιακά, δεν παίρνει ιδιαίτερες πρωτοβουλίες αλλά μεσα στα πλαίσια GFE δεν θα πει όχι και θα κοιτάξει να σε ευχαριστήσει. Ακόμα και εχτές που στον δεύτερο γύρο δεν έλεγα να τελειώσω και την είχα στα 4 κανα 20λεπτο δεν είπε τίποτα. Επίσης η πίπα της είναι άνω του μετρίου και γενικά αν και συγκρατημένη θα χαρίσει μια άκρως ικανοποιητική και αισθησιακή εμπειρία χωρίς υπερβολές. Τα Αγγλικά της σε καλό επιπεδο και από τις συνομιλίες μας είναι έξυπνη και συγκροτημένη κοπέλα. Πραγματικά απορώ βέβαια γιατι ένα τέτοιο πλάσμα εν τέλει διαλέγει να κάνει την πουτάνα, αλλά ευτυχως για εμάς το κάνει. Επίσης δεν την κόβω για άβγαλτη στο επάγγελμα, ότι κάνει το κάνει πολύ συνειδητοποιημένα και φαίνεται ότι ξέρει πόσο από τον εαυτό της θέλει να διαθέσει. Καταλήγοντας, μια από τις πολύ καλές επιλογές, που για εμένα θέτει τον πύχη ψηλα για τις επόμενες, αν το ζητούμενο είναι μια GFE εμπειρια με ένα μοντέλο στο κρεβατι σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, mancunian1986, maradona7 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαρτίου, 2024
Πωωωωωω τι μουνάκι είναι αυτό ρε φίλε!!!

Κρίμα κρίμα να μην είμαι σήμερα Αθήνα...!!!!

Φέρτε το Σαλόνικα πλιιζζζζζζζ!!!
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, Bartender 74, stylos79 και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1