Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ωωωωχ Παναγία μου, τι ήταν αυτό. Όπως λέει και ο τίτλος, το κορίτσι μου τα αδειασε κανονικα αφού της έδωσα μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Δεν ξέρω από που να αρχίσω επειδή η γκομενα είναι κινούμενο βιάγκρα, φτιαγμένη για σεξ όλη μέρα.

Σχετικά πρόσφατη συνάντηση και με το που την βλεπω πρώτη φορά καταλαβαίνω ότι οι φωτός την αδικούν αρκετά. Είναι πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες, πιο λεπτό και μοντέλε προσωπάκι έχει.

Με το που γδυνεται μένω μαλακας. Τι μουνα είναι αυτή, λέω από μέσα μου. Αψεγάδιαστη και μεγάλη κωλαρα, χωρίς ίχνος λίπους η κυτταρίτιδας, καμπυλωτό σώμα λατινας και βυζαρες που με πέθαναν. Και φατσικα ήταν καυλα, φέρνει πολύ σε κάτι Βραζιλιάνα θεομουνα που βλέπεις στο ινστα. Αν μίλαγε το σώμα της εκείνη τη στιγμή, θα έλεγε στα @@ μου, ποσά ml σπερμα μπορείτε να μου δώσετε;

Μόλις έκατσε στο κρεβάτι, άρχισα να την φιλάω από τα πόδια, που της άρεσε και όπως ανέβαινα άρχισε σιγά σιγά και τα βογγητα. Φτάνω στα πεπόνια και τα τρώω λες και ήταν η τελευταία φορά που θα το κανω στην ζωή μου. Για κάνα δεκάλεπτο την είχα από πάνω και να γλείφω τα βυζια της, είχε καυλωσει άσχημα και μόλις της έβαλα δάχτυλο κατάλαβα είχε υγρανθει φουλ. Μόλις σταματάω μου κάνει κάτι γλωσσόφιλα λες και τα είχαμε κανονικά. Το καυλί μου είχε γίνει κάγκελο εντωμεταξυ.

Προχωράει σε μια καλή πίπα όπου γυάλισε όλη την περιοχή. Περνάω σκουφί και την στήνω για ιεροπιστολικο. Στενή όσο πρέπει. Την κοπάναγα όσο πιο δυνατά μπορούσα και γούσταρε κιόλας από τις εκφράσεις της. Μου λέει σε μια φάση “Give me baby, show me how much cum you can give me”. Εκεί κορυφώνω τον ρυθμό μου για κάνα 2 λεπτό όπου παράλληλα δεν ξεκολλούσαν οι γλώσσες μας. Τελειώνω μέσα και ένιωσα ένα από τα καλύτερα χυσια της ζωής μου.

Στο διάλειμμα μιλήσαμε λίγο, αξίζει να αναφερθεί ότι τα αγγλικά της είναι αρκετά φτωχά αλλά βγαίνει η επικοινωνία εν τελεί. Μου λέει σε κάποια φάση ότι με συμπάθησε γενικά και αν ποτέ παω Βραζιλία να της στείλω ένα μήνυμα να βρεθούμε. Θα το δούμε της λέω. Αρκετά φιλική και έχει πλακα γενικά, είπαμε αρκετά αστειάκια.

Μόλις ξεκουράστηκα της κάνω νόημα για 2ο γύρο, αρχίζει αυτή φιλώντας τον λαιμό μου και μετά εμένα. Κατεβαίνει προς τα κάτω με φιλία παντού και ξαναρχίζει πιο βαθια πιπα αυτήν τη φορά όπου παράλληλα μου έκανε και μασάζ στους όρχεις. Την γυρίζω στα 4 όπου η θέα ήταν οτκ. Την σφυροκοπούσα όσο πιο δυνατά μπορούσα και ζητουσε και άλλο κιόλας αφού μου τράβαγε τις μπάλες και πήγαινε μπρος πίσω και αυτή. Την ξαπλώνω, και συνεχίζω να την γαμαω από πίσω. Συνεχίζεται όλο το σκηνικό με φουλ γλωσσόφιλα και δαγκωνιές. Σε κάποια φάση αρχίζει να γλύφει και ένα ένα τα δάχτυλα μου ενώ με κοιτούσε πρόστυχα, εκεί αντεξα 1 λεπτό μαξ και τελείωσα ξανα μέσα με θέα την κωλαρα της εννοείται.

Ξανά λίγο σοσιαλ και αρχίζουμε 3ο και τελευταίο γύρο. Με καβαλάει για 3-4 λεπτά όπου ήταν πολύ ενεργητική και έτριζε όλο το κρεβάτι. Την ξαπλώνω για ισπανικό, οπου γαμαγα τις βυζαρες τις και εκείνη παράλληλα έγλειφε το κεφαλάκι όσο μπορούσε. Τελείωσα όπως έκανα το ισπανικό πάνω στον λαιμό της οπου παράλληλα ξανά έγλειφε ένα μου δάχτυλο και με κοίταζε πρόστυχα.

Αα ρε Αμαντα τι μου έκανες, θα μου μείνει αξέχαστο αυτό το γαμησι. Ούτε 3 μήνες δεν πέρασαν και είναι ήδη από τα τοπ5 γαμησια του 2024. Θα συνεχίσει τουρ Ευρώπη και Απρίλιο πίσω Βραζιλία. Μπορεί να ξανάρθει το καλοκαίρι να με ξανά αδειάσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
wargod135
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
681
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 Antonis_Greece4, BisexualWannabe, THV και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2024
ρε την Αμαντα ξαφνικα εγινε αλλος ανθρωπος και δινει γλωσσοφιλα και ειναι και καλη περιπτωση. Απιστευτη αλλαγη.
review reaction 4 review reaction 3 BisexualWannabe, Johnny_Castle, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
11 Μαρτίου, 2024
Από τα πράγματα που δε συνέβησαν ποτέ, αυτό δε συνέβη περισσότερο! Τόσο ψέυτικο προμόσιον έχω να δω κάτι μήνες! Η κοπέλα δε μιλάει ΚΑΘΟΛΟΥ αγγλικά, δε δίνει γλωσσόφιλα δεν κάνει 69 και γενικά είναι αμέτοχη σε βαθμό γαιδουριάς! Για πρωταπριλιά έχουμε ακόμα κάμποσες μέρες αν θέλετε να ανεβάσετε κι άλλες τέτοιες κριτικές! Χμμμ;
review reaction 1 review reaction 4 review reaction 3 Johnny_Castle, BisexualWannabe, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
11 Μαρτίου, 2024
Αμαντάκι καυλάκι. Συνήθως δεν δίνει γλωσσόφιλα, ίσως έπαιξε ρόλο ότι το ραντεβού ήταν 2 ώρες.
review reaction 3 Johnny_Castle, Bartender 74, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
11 Μαρτίου, 2024
λοιπ0ν φίλος... και εγώ σε συμπάθησα , εάν ανεβείς ποτέ σαλονικα στείλε μήνυμα να βρεθούμε. Ναι!
review reaction 3 Johnny_Castle, BisexualWannabe, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
11 Μαρτίου, 2024
@Ψωλινιο ντε Καυλειρα μην είσαι τόσο κακοπροαίρετος ρε φίλε δεν μπορούν να γίνουν θαύματα δηλαδη;
review reaction 3 Johnny_Castle, Bartender 74, Johnny Red2
11 Μαρτίου, 2024
@Ψωλινιο ντε Καυλειρα

1) Δεν έχω λόγο να κάνω προμο επειδή έχει φύγει
2) Αναφέρω στην κριτική μου ότι τα αγγλικά της είναι φτωχά
3) Όταν είχε πρωτοέρθει, είχα ρωτήσει στο thread αν κάποιος την έχει συναντησει για να πάρω γνωμη
4) Δες τις κριτικές μου και θα δεις ότι όλες εκτός της Αμάντας είναι νορμαλ και δεν κάνω κανένα προμο
5) Δεν αποκλείετε μια κοπέλα, ασχέτως του αν είναι εσκορτ, να θέλει να περάσει ωραία με κάποιον που της αρέσει. Straight είναι στο κάτω κάτω

Δεν με ενδιαφέρει αν με πιστεύεις η όχι, εγώ πέρασα καλά και ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου. Δεν νομίζω πως είπα και κάτι τόσο απίστευτο, και οι υπόλοιπες κριτικές στην καρτέλα της είναι θετικές. Απλώς εγώ για ΧΥΖ λόγο, έτυχε να πάρω ένα πιο πλήρες πακέτο.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6