Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 65 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 226181
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπερα σας, αυτη η κριτικη ειναι για την Dasha που μου εκανε ενα απο τα καλυτερα pse που μου εχουν κανει ποτε.
Η γκομενα παρολο που ειναι κοντη αξιζει τον τιτλο γυναικαρα γιατι και απο εμφανιση αλλα και απο νωοτροπια σκιζει. Φυσικα μιλαω με βαση τα γουστα μου και βλεπω οτι καποιοι δεν τα πηγαν τοσο καλα μαζι της αλλα η εμπειρια μου με τις πουτανες δεν ειναι μικρη οποτε χωρις δευτερη σκεψη την λεω απολυτη επαγγελαματια εσκορτ.
Η ωρεξη της ηταν ακορεστη για σεξ, το εδειξε με τις ματιες της, με τις κινησεις της αλλα και με τα κομπλιμεντα της, ενα συνολο απο ερεθισματα που με καυλωσανε εγκεφαλικα πριν ακομα αρχισουμε να κανουμε κατι.
Η ομορφη αυτην γυναικα με περιμενε στον χωρο της οπως θα περιμενε τον καθημερινο της γαμια. Με φιλησε στο στομα με δικη της πρωτοβουλια και με περιποιηθηκε με το αγγιγμα της σε ολο μου το κορμι. Η γλωσσα της εφτασε πολυ βαθια μεσα στο στομα μου και μετα εμεινε να μου δειξει την τρομερη της εμπειρια στο στοματικο. Οτι μπορεις να σκεφτεις σε αυτο τον τομεα η τυπισσα θα το κανει. Εξαφανισε τον πουτσο μου ενω μου γαργαλησε το καυλι με τον λαιμο της. Τα αρχιδια τα εγλειψε σαν να ηταν οτι πολυτιμοτερο ειχε δει και σε ολα το βλεμμα της εδειχνε την απολυτη θηλυκοτητα. Στο να λαμβανει απολαυση ειναι επισης πολυ θερμη, εκφραζεται με την φωνη της αλλα και με το σωμα της που τεντωνει καθε λιγο.
Αρχισαμε το γαμησι με cow και δεν μου ξεκολλησε μεχρι που εχυσα. Κανει ενα καβαλημα το οποιο ζητημα λεπτων ειναι να σε κανει να χυσεις, ειδικα αν δεν εχεις πολυ εμπειρια. Ο πρωτος γυρος ηταν αναποφευκτο να τελειωσει γρηγορα αλλα ο δευτερος ειχε ακομα περισσοτερο ενδιαφερον.
Ξεκινησαμε με μπαλαμουτι και φτασαμε σε πισωκολλητο. Ο πονος που εδωσα δεν περιγραφεται οπως και παρασταση που εδωσε η γκομενα. Πολλα ντεσιμπελ η φωνη της και πολλα μουνοζουμα το μουνι της αλλα δεν σταματησα εκει. Ηθελα να με κοιταει οπως την γαμουσα και την γυρισα απο την αλλη, της εβαλα τα ποδια ψιλα ενω συμφωνησε να τα βαλει στους ομους της και της εχωνα την πουτσα μεχρι το τερμα του μουνιου της. Καποιες γυναικες πονανε με αυτο αλλα η Dasha το γουσταρει και δινει και πολλες μουνιες. Την καταευχαριστηθηκα ενω με κοιταζε κατευθειαν στα ματια με τετοια εκφραση θαυμασμου που μαλλον δεν εχω ξαναδει σε εσκορτ. Αυτην την φορα εχυσα στα βυζια της. Διαβαζοντας την τελευταια της κριτικη εχω να πω οτι σε εμενα τουλαχιστον δεν επαιξε καθολου προγραμμα κασετα, αντιθετος συμμετειχε πραγματικα, με αυθωρμητισμο και πολλες πρωτοβουλιες. Οι ματιες της απο την αλλη ηταν ακομα ενας τροπος να μου δειξει οτι γουσταρει.
Συνολικα ηταν αψογο το ραντεβου μαζι της, ειναι απο τις λιγες που ξεχωριζουν, χωρις υπερβολη...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 07, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.823
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, THV, hornyasfuck και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2024
Ωραίος φίλε, πάντα έτσι να περνάς. Ρωσίδες πρωταθλήτριες στο άθλημα εδώ και χρόνια, κρίμα που μειώθηκαν στα μέρη μας με τον πόλεμο.
review reaction 1 spyros89, hornyasfuck, Johnny Red2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1