Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 65 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 226181
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με ετρωγε το καυλι μου για το κοντοπουτανο καιρο τωρα. Αρχικη σκεψη ηταν να επενδυσω 2ωρο με ξεκωλιασμα φουλ και χυσιμο στα μουτρα ια να ικανοποιησω τις ανωμαλες ορεξεις μου που εχουν επιστρεψει για τα καλα πλεον.

Πρωτη επιλογη μου μη διαθεσιμη την ιδια μερα, το αχορταγο πεος μου δεν μπορουσε να περιμενει για την επομενη, λοκαρα σε Ντασα. Προβληματισμος για το αν η κασετα που ηξερα πως εχει ουτως η αλλως εχει φτασει σε σημειο να σε ξενερωνει. Λιγη ενημερωση απο δω κι απο κει. Ειπα να δοκιμασω για 1 ωρα αρχικα με ενδεχομενο επεκτασης αμα μου εκανε κλικ.

Δεν μου εκανε με την καμια. Αρχικα εχει γεμισει μετρια προς κακη πλαστικουρα. Κωλος, βυζια, χειλια, μυτη, ζυγωματικα και δεν ξερω που αλλου ισως. Την βαζω στην ιδια κατηγορια με Ρεμπεκα του ιδιου γραφειου με σαφως χειροτερο βυζομπαλο, που ειναι σκληρο και με κακο σχημα. Οι ρωγες επισης σε βαθυ υπνο οσο και να γλυψεις.
Οχι οτι ειναι κανα εκτρωμα αλλα αμα ειχε τις πλαστικες στο 50% θα ηταν τουμπανο ακομα και με τα κακα βυζια.
Ο κωλος ενω ειναι εκφυλος ειναι υπερβολικα σκληρος και σιγουρα οχι λογω γυμναστηριου. Το καλυτερο σημειο της σιγουρα ειναι η κωλοτρυπιδα που σε κολαζει να της την δωσεις στο χερι. Το ψαχνει και η ιδια μιας και στην πλασαρει με καθε ευκαιρια αλλα μιλησε το πανω κεφαλι και δεν λυγισα.

Αμα με ειχε καυλωσει οπως πρεπει σιγουρα θα το τσιμπαγε το κατοσταρικακι αλλα η Ντασα εχει εμφανες προγραμμα και ρουτινα που ακολουθει στο ραντεβου της , που ενας εμπειρος πουτανιαρης την διαβαζει σαν ανοιχτο βιβλιο.

Βογγαει σα να χυνει οταν σου γλυφει το καυλι, σε κοιταει στα ματια και κοβει ταχυτητα οταν θελει να το παιξει ερωτικη, σου πιανει το χερι και το βαζει στον λαιμο της, σου γλυφει το ποδι οταν την γαμας στα 4., οταν ξεκιναει το ματς πεφτει πανω σου με λυσσα.Ολα ομως με χρονοδιαγραμμα και με στανταρ εναλλαγες.

Αυτο δεν σημαινει οτι περνας ασχημα, ουτε καν, αλλωστε στην συμμετοχη παιρνει 8. Θα χυσεις ωραια και ανετα. Το δυνατο της χαρτι η κωλοαρχιδο γλυφαδα, το κατα ευχαριστηθηκα φυσικα χωρις εξτρα χρεωση οπως ζητανε αλλες. Επισης δυνατη στο αναποδο τσιμπουκι με ταυτοχρονη βυζομαλακια και κωλογλυφαδα. Λιγες γκομενες το κανουν σωστα.
Οταν ομως παιζει μπαλα σε τιμες τετοιου επιπεδου περιμενεις να μπορει να παιξει και με το μυαλο σου. Δεν θα παρει ποτε πρωτοβουλια για τιποτα ουτε θα σου πουλησει το παραμυθι οτι γουσταρει και αυτη. Το να σου λεει 5-10 λεξεις που εχει μαθει στα ελληνικα και μετα να μιλαει στην γλωσσα της οτι και καλα το χανει πανω στην καυλα , κακο κανει στην συναντηση μιας και σου υπενθυμιζει την κασετα.
Επαγγελματιας με τα ολα της βεβαια αλλα σε τετοιο μπατζετ ψαχνεις καποια μοναδικη εμπειρια που δεν μπορει να δωσει σιγουρα. Ευγενικο παιδι και καλη καρδια φαινεται παρ ολο την μικρη γνωση αγγλικων.

Οποιος εχει το μπατζετ του αρεσει η πλαστικουρα και θελει να ξεφορτωσει πορνοσταρικα χωρις ιδιαιτερες πρωτοβουλιες θα περασει κομπλε. Οι αλλοι ας προσπερασουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.067
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, BisexualWannabe, Kontopodis και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2024
Άψογος
review reaction 1 hornyasfuck, jason155
07 Μαρτίου, 2024
εξαιρετική περιγραφή, τα λές όλα
review reaction 1 hornyasfuck, jason155
07 Μαρτίου, 2024
ιδιως οι φωτος 5 και 11 ειναι για πολλα μεταλλαγμενα γελια Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck
17 Μαρτίου, 2024
Η πιο σωστή κριτική που είδα για Dasha μπράβο παίχτη!
review reaction 1 jason155
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4