Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 68339
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Roxi Magic όπως γράφω στον τίτλο, την είδα και μου έκανε κάτι το βλέμα της. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τις υπηρεσίες της. Πήρα τηλέφωνο στα Magic Girls και με εξυπηρετισαν με ραντεβού που βόλευε.

Το σημείο συνάντησης ήταν σε δικό μου χώρο. Σκάει λοιπόν η Roxy όμορφη και περιποιημένη, με ωραίο αέρα χαμογελαστή και πολύ προσιτή. Μου έβγαλε ωραίο vibe, ηταν άνετη, πανέμορφα μάτια, και χυμώδες σωματάκι που έδινε υποσχέσεις.

Έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για αυτά που ήθελα και μετά απο γρήγορο φρεσκαρισματάκι, περάσαμε στα περεταίρω. Την βάζω στο κρεββάτι στα 4 να με κοιτάει με της ματάρες της και την τον χώνω στο στόμα. Πολύ τίμιο τσιμπουκάκι μαζί με χέρι και πολύ καλή αρχή, στη συνέχεια την γυρίζω και μπάινω μέσα της και την ξεσκιζω επι τόπου με φωνές και των δύο να οδηγουν στο τέλειο cum στο σώμα της.

Στη συνέχεια καθίσαμε και τα είπαμε λίγο και είπα να ασχοληθώ λίγο με τα βυζάκια της. Όμορφο φυσικό βυζάκι και διάθεση για παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Συνεχίζουμε με ιεραποστολικό και συνέχεια την βάζω πάνω μου για cow. Με καύλωσε τόσο πολύ το βλέμα της και η άριστη συμμετοχή της. Επικό τέλος μέσα και έκλεισα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Roxi ήταν ένα πολύ τίμιο γαμισάκι και σίγουρα θα του έδινα δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί από σώμα να μην ήταν τόσο μοντελέ, αλλα εμένα μου άρεσαν οι καμπύλες της. Until next time...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν