Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.3 3 10
Call-Girls
11395
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Πρόθεση μου ήταν άλλη κοπέλα του γραφείου αλλά επειδή ήταν κλεισμένη για όλη τη μέρα, η μοίρα μου με οδήγησε στην εν λόγω φόλα. Έκλεισα το ραντεβού μου, έφτασα στον προορισμό και έστειλα το καθιερωμένο μήνυμα για να ανέβω. Τα πρώτα σημάδια για το τι θα επακολουθήσει δεν άργησαν να έρθουν. Μου έρχεται το μήνυμα ότι "περιμένετε πέντε λεπτά και θα σας ενημερώσουμε " τελικά γύρω στα δέκα λεπτά μετά μου λένε το δωμάτιο. Ανεβαίνω, χτυπάω, ανοίγει και τι να δω .. πρησμένη από τον ύπνο, ανακατεμένα μαλλιά και να χασμουριεται γιατί μόλις είχε ξυπνήσει. Όσο για την εμφάνιση η φωτογραφίες είναι τόσο επεξεργασμένες που με δυσκολία καταλάβαινες ότι είναι η ίδια. Της δίνω τα χρήματα και πάω στο μπάνιο όπου μου λέει δεν έχω πετσέτες sorry. Το μπάνιο να το έχει κάνει ένα αχουρι, κάλτσες κρεμασμένες,πετσέτες βρώμικες στο πάτωμα ...ένα χάος . Η ίδια μιλούσε στο τηλέφωνο μπροστά μου σα να μη συμβαίνει τίποτα. Το δωμάτιο δε διέφερε και πολύ, εξίσου χάλια. Στα του αγώνα μια πίπα διεκπεραιωτική και στο σεξ ένα πτώμα που κοιτούσε το υπερπέραν. Τραγική εμπειρία που ελπίζω να μην την πατήσει άλλος.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Γρήγορα όμως ψωνίστηκε και σε όποιον αρέσει.
Τώρα κουράστηκε, βαρέθηκε, κυνηγά μόνο το εύκολο χρήμα, ποιος ξέρει, μπορεί και όλα αυτά μαζί.
Δεν έχει άδικο ο zelda11.
ΑΝ έχει καύλες και ΑΝ της κανείς το κλικ, παίζει να σε στείλει στο Ωνάσειο, στα πρόθυρα θανάτου...
ΔΕΝ πληρώνεται όμως για αυτό, αλλά για να προσφέρει υπηρεσίες σωστές και σε όλους.