Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 6 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Linda πριν από περίπου 10 μέρες στο σπίτι μου στα νότια προάστια για μια ώρα.

Έφτασε ντυμένη chic φορώντας μπεζ δερμάτινο παντελόνι και ψηλές μπότες στο ίδιο χρώμα . Οι φωτό ακριβός αυτό που βλέπεις με μια δόση πιο γλυκιά στην πραγματικότητα .

Μιλήσαμε για λίγο, πολύ καλά αγγλικά και δεν κρατιόμουν να την φιλήσω όπου έδωσε και γλώσσα με χαρά , όπου μετά απο λίγο μου ζήτησε να πάει για μπάνιο . Γύρισε με την πετσέτα γύρο της , την έκατσα στην άκρη του καναπέ και στάθηκα μπροστά μου όπου δεν έχασε χρόνο να πετάξει την πετσέτα αποκαλύπτοντας το τέλειο slim κορμί (10/10) , οποίος είναι λάτρεις χάνει εάν δεν την καλέσει .
Αργά κατεβάζει το παντελόνι και βγάζει με το χέρι τον μπουτσο μου και τον εξαφάνισε βαθιά μέσα στο λαρύγγι της. Πολύ καλή πίπα , εάν δεν την σταματούσα θα έχυνα αλλά ήθελα και να την γαμησω .

Την πάω μέσα στο δωμάτιο και της ζητάω να στηθεί στα τέσσερα για να απολαύσω το υπέροχο κορμί της όπου βέβαια κρατώντας τα κωλομερια της την έγλειψα όπως ήταν στημένη . Μετά από λίγο την γύρισα , την έβαλα να ξαπλώσει και συνέχισα να την γεύομαι μέχρι που έχυσε .
Σειρά μου μου λέει και με βάζει να ξαπλώσω και τον κάνει τούμπανο με βασανιστική πίπα μέχρι που μου λέει τον θέλει μέσα της , σκούφο και κάθισμα αργά γιατί είναι στενή . Έδωσα πρώτα ρυθμό μόνη της για να τον πάρει όπως ήθελε και μόλις ήταν έτοιμη μου λέει τώρα γαμα με όσο βαθειά θέλεις . Της άρεσε πολύ αυτή η στάση όπου έχυσε για δεύτερη φορά .
Την έβαλα να ξαπλώσει πάνω μπρούμυτα όπου την κάρφωσα αργά από πίσω , η Linda σήκωνε το γοφό της για να τον πάρει βαθειά και μαζι με φωνούλες ηδονής δεν άντεξα και της τα έδωσα στην πλάτη .

Λίγο κουβέντα , ντους και μέχρι εκεί γιατί λόγο ηλικίας δεν έπαιζε δεύτερος γύρος.
Για όσους γουστάρουν slim , sexy αλλά και βραζιλιάνικη ομορφιά και ταμπεραμέντο, την συνιστώ 100%.
Αυτά από εμένα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου