Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 16 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με Αναστασία στο “μικρό”. Στην είσοδο δεν μπορώ να πω πως με υποδέχτηκε με φοβερές χαρές αλλά φιλάκι πήραμε, αγκαλίτσα πήραμε οπότε για αρχή ξεκινήσαμε καλά. Γενικά ήταν λίγο άβολη η υποδοχή και φταίω και εγώ σε αυτό καθώς όταν μπήκα ένοιωθα λίγο τρακαρισμένος. Φορούσε ένα υπέροχο σετ εσωρούχων που αναδείκνυαν με εξαιρετικό τρόπο τις χάρες της, ικανά να ξυπνήσουν ψωλή 90αρη που βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια στο οστεοφυλάκιο.

Η κοπέλα είναι μια όμορφη Ρωσίδα αρκετά πάνω από 30 χρονών, με καλή ενέργεια, όμορφο χαμόγελο και μελένια μάτια. Οι φωτογραφίες στο site είναι παλιές και μέσα σε όλα δεν δείχνουν και μερικά μικρά tatoo που έχει διάσπαρτα στο σώμα της. Βυζί πολύ όμορφο, πλαστικό με υφή λίγο πιο σκληρή από ότι θα ήθελα και ρώγες που ανταποκρίνονται στο γλύψιμο. Κώλος τσουπωτός αλλά λίγο πεσμένος. Χείλη φτιαγμένα, όμορφα στην όψη, μαλακά, ζουμερά με πολύ καλή αίσθηση στο φιλί και την πίπα. Δέρμα απαλό και πολύ ευχάριστο στο άγγιγμα.

Η Αναστασία ήταν περιποιημένη και πεντακάθαρη. Το μουνάκι της επίσης πεντακάθαρο χωρίς οσμές με ωραία υφή, γεύση και μουνοχειλάρες για ρούφηγμα. Πολύ καλή πίπα, είχε λίγο δοντάκι σε κάποιες φάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν τεχνικά πολύ άρτια. Δοκιμάσαμε πολλές στάσεις και σε όλες συμμετείχε κανονικά με διάθεση να μου προσφέρει απόλαυση και όχι απλά να τελειώσω. Το μουνάκι της είχε ωραία αίσθηση και η χρήση λιπαντικού ήταν λελογισμένη. Το cowgirl της ήταν καλό αλλά όχι αξιομνημόνευτο. Σε όλη τη διάρκεια ήταν πολύ γλυκιά με αγκαλιές φιλιά και γενικά όλο το gfe πακέτο. Μια πραγματικά έμπειρη και τρυφερή γυναίκα που ξέρει την δουλειά της και την κάνει καλά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για gfe.

Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία την οποία κάποια στιγμή θα επαναλάβω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
17.979
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spipis71, patsav0, TOMCRUISE και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2024
Όπως πάντα ωραία κριτική φίλε Johny αλλά αυτή τη φορά δεν μας είπες αυτή τη φορά πόση ώρα κάθησες και το κόστος
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
03 Μαρτίου, 2024
Πολύ σοβαρό αυτό που θα σου πω φίλε. Υπέπεσε στην αντίληψη μου ότι μέλη του site κουτσομπολεύαν και κοροίδευαν συναγωνιστή βασισμένοι σε πληροφορίες που αντλούσαν από το προφίλ και τις κριτικές του. Τότε συνειδητοποίησα ότι μοιράζομαι περισσότερα προσωπικά δεδομένα από ότι θα ήθελα. Πλέον θεωρώ πως η ημερομηνία, η διάρκεια και το κόστος του ραντεβού είναι προσωπικές πληροφορίες και δεν τις κοινοποιώ. Σε προσωπικό μύνημα ρωτά ότι θες...
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain, Aragorn135
03 Μαρτίου, 2024
Αυτό που λες είναι όντως πολύ σοβαρό. Δεν μας λες ποιοί ήταν και τι λέγανε
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3