Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 184 10
Call-Girls
756799
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ημερομηνία ενδεικτική .. εύκολη επικοινωνία και ραντεβού στο ξενοδοχείο κοντά στο σταθμό των τραίνων... Ήρθε στην ώρα της ντυμένη με σέξυ ρουχαλακια...εγώ είχα κάνει μπάνιο ήμουν έτοιμος..αυτή έκανε ντουζακι.αφου ήρθε στο κρεβάτι και είχε λίγο social ξεκίνησε μια ωραία πίπα βαθειά και με ένταση
.. εντωμεταξυ μου είχε δώσει και της είχα χώσει την σφήνα στην κωλαρα της ..ανέβηκε από πάνω και μετά της ζήτησα να αλλάξουμε στάση..την πήρα στα τέσσερα και βλέποντας την σφήνα στην κωλαρα της το θέαμα με είχε καβλωσει αφάνταστα...αφού της έβαζα ταυτόχρονα και δάχτυλο της ζήτησα λίγο το τζελ και αφού της έβαλα και τζελ (ενώ παράλληλα την έσπρωχνα) τοννβγαζω γρήγορα και τον χώνω κατευθείαν μέσα της από πίσω...στα από λίγο δεν άντεξα και τα έριξα όλα στην πλάτη της.ηταν τόσοεγαλη η καύλα που ήταν από τα μεγαλύτερα χτισίματα που έχω κάνει..αφού χαμογέλασε και αυτή η ίδια..στην συνέχεια μπάνιο.καθισε τα είπαμε .και μετά ξεκίνησε μια πίπα όπου της ζήτησα να μου τραβήξει μαλάκια για να τελειώσω κάτι που έκανε φυσικά με μαεστρία...σίγουρα θα την ξανασυναντησω
.. εντωμεταξυ μου είχε δώσει και της είχα χώσει την σφήνα στην κωλαρα της ..ανέβηκε από πάνω και μετά της ζήτησα να αλλάξουμε στάση..την πήρα στα τέσσερα και βλέποντας την σφήνα στην κωλαρα της το θέαμα με είχε καβλωσει αφάνταστα...αφού της έβαζα ταυτόχρονα και δάχτυλο της ζήτησα λίγο το τζελ και αφού της έβαλα και τζελ (ενώ παράλληλα την έσπρωχνα) τοννβγαζω γρήγορα και τον χώνω κατευθείαν μέσα της από πίσω...στα από λίγο δεν άντεξα και τα έριξα όλα στην πλάτη της.ηταν τόσοεγαλη η καύλα που ήταν από τα μεγαλύτερα χτισίματα που έχω κάνει..αφού χαμογέλασε και αυτή η ίδια..στην συνέχεια μπάνιο.καθισε τα είπαμε .και μετά ξεκίνησε μια πίπα όπου της ζήτησα να μου τραβήξει μαλάκια για να τελειώσω κάτι που έκανε φυσικά με μαεστρία...σίγουρα θα την ξανασυναντησω
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2024
Δεν το έχεις ξεπεράσει ακόμα, καταλαβαίνω ότι τρέμεις ακόμα από το σοκ της ηδονής που προέκυψε.
N
nzg
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1