Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 5 10
Call-Girls
18239
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μια γκομενα στις αρχες της πορνοκαριερας που να εχει πολυ ορεξη να ικανοποιησει ειχα στο μυαλο μου. Αναμεσα σε αλλες επιλογες ηταν και η Βενερα η οποια εγινε και η τελικη επιλογη. Ο λογος που την επελεξα δεν μου ηταν ξεκαθαρος, μαλλον κουραστηκα, αλλα σημασια εχει οτι μου βγηκε καλη. Εχει τις απαραιτητες προδιαγραφες ομορφιας για να ειναι εσκορτ και φυσικα η ηλικια της ειναι καθοριστικης σημασιας. Συν αυτου ομως ηταν πολυ καλα περιποιημενη και φορουσε ενα χαμογελο απο την αρχη του ραντεβου με το οποιο ηξερα οτι θα κανει οτι χρειαστει για να με φτιαξει οπως πρεπει.
Η κουβεντα μας βγηκε ακαρπη λογω των ελλειψεων στην αγγλικη αλλα πολυ γρηγορα βρεθηκαμε αγκαλια και φιλιομασταν πραγμα κατα τα γουστα μου ισαξιο αν οχι καλυτερο και απο την επικοινωνια. Στην τελικη φασωθηκαμε σαν να τα ειχαμε και η συμμετοχη της ηταν αψογη.
Τετοιο μωρο που ειναι δεν θα αντεχα να μην την γλειψω στις ρωγες και στο μουνι. Εδειξε με διακριτικο τροπο την ευχαριστηση της, χωρις υπερβολες, κατι που με εκανε να πιστεψω απολυτα οτι το ζουσε μαζι μου το σκηνικο. Στο κλαρινο τα πηγε καλα, εβαλε και γλωσσα στα αρχιδια αλλα και το βλεμμα παντα να ελεγχει αν εχει πετυχει τον στοχο της.
Σαν αματουρα πολυ καλα τα πηγε και στο γαμησι. Η αισθηση ηταν αρκετα σφιχτη και μου εκανε κατι στησιματα που θελοντας και μη ξεφυγε η ενταση και εδωσα λιγακι πονο. Η τυπισσα αντεξε αλλα η διακριτικοτητα πηγε περιπατο και εκδηλωσε ανοιχτα οτι ενιωθε.
Πετυχε να μου την καυλωσει για τον δευτερο γυρο και καναμε μια επαναληψη με το ιδιο αμοιβαιο ενδιαφερον. Καλυτερη σταση μαζι της ηταν το πισωκολλητο και δευτερη καλυτερη το ιεραποστολικο το οποιο ειχε στιγμες φλογερου παθους.
Εμεινα ευχαριστημενος με την επιλογη μου παντος και την προτεινω.
Η κουβεντα μας βγηκε ακαρπη λογω των ελλειψεων στην αγγλικη αλλα πολυ γρηγορα βρεθηκαμε αγκαλια και φιλιομασταν πραγμα κατα τα γουστα μου ισαξιο αν οχι καλυτερο και απο την επικοινωνια. Στην τελικη φασωθηκαμε σαν να τα ειχαμε και η συμμετοχη της ηταν αψογη.
Τετοιο μωρο που ειναι δεν θα αντεχα να μην την γλειψω στις ρωγες και στο μουνι. Εδειξε με διακριτικο τροπο την ευχαριστηση της, χωρις υπερβολες, κατι που με εκανε να πιστεψω απολυτα οτι το ζουσε μαζι μου το σκηνικο. Στο κλαρινο τα πηγε καλα, εβαλε και γλωσσα στα αρχιδια αλλα και το βλεμμα παντα να ελεγχει αν εχει πετυχει τον στοχο της.
Σαν αματουρα πολυ καλα τα πηγε και στο γαμησι. Η αισθηση ηταν αρκετα σφιχτη και μου εκανε κατι στησιματα που θελοντας και μη ξεφυγε η ενταση και εδωσα λιγακι πονο. Η τυπισσα αντεξε αλλα η διακριτικοτητα πηγε περιπατο και εκδηλωσε ανοιχτα οτι ενιωθε.
Πετυχε να μου την καυλωσει για τον δευτερο γυρο και καναμε μια επαναληψη με το ιδιο αμοιβαιο ενδιαφερον. Καλυτερη σταση μαζι της ηταν το πισωκολλητο και δευτερη καλυτερη το ιεραποστολικο το οποιο ειχε στιγμες φλογερου παθους.
Εμεινα ευχαριστημενος με την επιλογη μου παντος και την προτεινω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή