Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η τοποθεσία συνάντησης (Μετάξι...) και η διάθεσή της μόλις μου άνοιξε την πόρτα, μου έφεραν σκέψεις αρνητικές, έως την επιλογή ακύρωσης.

Στο δωμάτιο εμφανής η όψη πρότερων μαχών αλλά και πλημμελούς καθαριότητας.

Παρατηρώντας την Όλγα από κοντά έψαχνα να δω ομοιότητες στο πρόσωπο σε σχέση με τις φωτογραφίες. Άφαντο αυτό το τσαχπίνικο μουτράκι...

Έβλεπα μια κουρασμένη γυναίκα με ταλαιπωρημένο πρόσωπο, χωρίς διάθεση.

Αμφιταλαντεύτηκα, ΄ώσπου με έστειλε για ντους και υπάκουσα.

Σκεφτόμουν πως θα φέρω εις πέρας την αποστολή και βγαίνοντας αντίκρυσα το σώμα των φωτό. Πήρα δύναμη για τη συνέχεια..

Επικεντρώθηκα στο σώμα της όπου ένιωσα τους έντονους αναστεναγμούς (αληθινοί ψεύτικοι δεν παίρνω όρκο) περνώντας από τα ΄δυο λεμονάτα της στήθη.

Έφτασα και στο σημείο Λ και μου ζήτησε να μην βάλω δάχτυλο.

Σε λιγότερο από 5', εν μέσω σπασμών και πνιχτών κραυγών απόλαυσης με διέταξε σχεδόν να της βάλω δάχτυλο...δ΄άχτυλα!

Στην επόμενη ακριβώς στιγμή έχυνε ασταμάτητα και πραγματικά τα καυτά της υγρά τρέχαν ανεξέλεγκτα.

Από κει και πέρα είχε βγει το φίδι από την τρύπα και έγιναν όλα όμορφα, παθιάρικα και καβλωτικά.

Το καταχάρηκε όπως μου είπε και έβαλε όλη την τέχνη της σε μια απίστευτη πίπα, όπου έκανε με τη γλώσσα της ένα vibration φυλακίζοντας το όργανό μου σφιχτά στο στόμα της.

Έτσι την έχυσα κι εγώ έχοντας αλλάξει 4-5 στάσεις άλλοτε έντονου και άλλοτε παθιάρικου σεξ.

45 λεπτά μάχης όπου στο τέλος, αφού της ομολόγησα ότι ήμουν στο τσακ να την κάνω με ελαφρά, μου είπε ότι είναι αρκετά κουρασμένη από τα συνεχή ραντεβού και τόσες μέρες που βρίσκεται στη χώρα μας.

Έως τη μέρα της γυναίκας θα είναι στις επάλξεις, οπότε χρόνος υπάρχει.

Αν ξεπεράσουμε το θέμα κούρασης και προσώπου, μιλάμε για αρκετά καλή περίπτωση που αποδίδει και σε υψηλές στροφές, ανάλογα φυσικά και τον παρτενέρ.

Όλα όπως πάντα θετικά με τα κορίτσια των κρατήσεων του γραφείου, όμως θα το ξαναγράψω...

Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για το επίπεδο του Glamour, να εργάζονται οι κοπέλες του σε τέτοιο χώρο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mysterious
Γλομπεάρχης
192
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, THV, alexandrosss και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2024
"45 λεπτά μάχης όπου στο τέλος, αφού της ομολόγησα ότι ήμουν στο τσακ να την κάνω με ελαφρά, μου είπε ότι είναι αρκετά κουρασμένη από τα συνεχή ραντεβού και τόσες μέρες που βρίσκεται στη χώρα μας"

Μπορούν όποτε γουστάρουν να παίρνουν ρεπό και να ξεκουράζονται...
Αλλά το Χρήμα είναι γλυκό!!!
Ανόητες κορασίδες Ευλόγησον
review reaction 1 old boy, Bartender 74, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1