Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 5 10
Call-Girls
18925
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Θα ηθελα πολυ να ειναι στην ηλικια των φωτογραφιων αλλα δεν ειναι... Μαλλον κατι πιο πανω απο τα τριαντα ενω οι φωτογραφιες δειχνουν το ιδιο ατομο πριν απο μερικα χρονια. Σε αποζημιωνει με το παραπανω με τις υπηρεσιες, εχει καταλαβει οτι μονο ετσι θα εχει ευχαριστημενους πελατες αλλα και μαλλον η ωριμοτητα της εχει δωσει την ανεση να νιωθει το σεξ και περναει και η ιδια πολυ καλα.
Προσωπικα μου αρεσε η εμφανιση της αλλα και το φερσιμο της. Το σοσιαλ το προσπερασα αφου δεν ειχε γνωσεις στα αγγλικα. Δεν την πιεσα παντος γιατι ειδα απο την αρχη οτι ειχε ορεξη για δουλεια και οι καυλες μου ηταν μεγαλες.
Δοθηκε ολοκληρη στο στοματικο και η τεχνικη της ηταν πολυ καλη, οτι θα περιμενα απο εμπειρη γυναικα. Μετα της εκανα και εγω γλειψιματα στα βυζια και στο μουνι. Καυλωσε και με καβαλησε αγρια μεχρι που εχυσα. Σαστισα με την ενεργεια που εβγαλε και το μουνι της εγινε μουσκεμα. Για δευτερο γυρο την πηρα εγω, δυνατα φυσικα αφου απο αντοχες δεν εχει καθολου προβλημα. Συνεχισε να συμμετεχει, γενικα ολα οσα εκανε μοιαζανε φυσικα και τα βογγητα της ολο και καλυτερευανε.
Ηταν ενα ευχαριστο ραντεβου το οποιο θα ξαναεκανα...
Προσωπικα μου αρεσε η εμφανιση της αλλα και το φερσιμο της. Το σοσιαλ το προσπερασα αφου δεν ειχε γνωσεις στα αγγλικα. Δεν την πιεσα παντος γιατι ειδα απο την αρχη οτι ειχε ορεξη για δουλεια και οι καυλες μου ηταν μεγαλες.
Δοθηκε ολοκληρη στο στοματικο και η τεχνικη της ηταν πολυ καλη, οτι θα περιμενα απο εμπειρη γυναικα. Μετα της εκανα και εγω γλειψιματα στα βυζια και στο μουνι. Καυλωσε και με καβαλησε αγρια μεχρι που εχυσα. Σαστισα με την ενεργεια που εβγαλε και το μουνι της εγινε μουσκεμα. Για δευτερο γυρο την πηρα εγω, δυνατα φυσικα αφου απο αντοχες δεν εχει καθολου προβλημα. Συνεχισε να συμμετεχει, γενικα ολα οσα εκανε μοιαζανε φυσικα και τα βογγητα της ολο και καλυτερευανε.
Ηταν ενα ευχαριστο ραντεβου το οποιο θα ξαναεκανα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή