Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 7 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρωτη φορα μαζι της και εκτος των αλλων την επελεξα γιατι ξερει καλα αγγλικα και ηθελα σοσιαλ με μια λατινα.
Πηγα στην ωρα μου και περιμενε φορωντας μονο και σεξυ εσωρουχα που της ηγαινανε τελεια. Η εμφανιση ειδικα στο σωμα ξεπερασε τις προσδοκιες μου και η καλη διαθεση μου ανεβασε την αδρεναλινη. Ηταν φιλικη αλλα χωρις να το παρακανει με καποιες ματιες αλλα και καποια λογια με εκανε να νιωσω σεξυ και επιθυμητος απεναντι της.
Τα φιλια τα δινει με γλωσσα και απο τον τροπο που συμμετεχει καταλαβαινεις και γιατι καποιοι την επισκεπτονται παρολο τα 200 που ζηταει. Πολυ δυσκολο να καταλαβεις μαζι της την διαφορα απο μια πραγματικη γκομενα, δεν ξερω αν ειναι το υποκριτικο της ταλεντο η απλα γουσταρει αλλα οπως και να εχει το δευτερο μου μοιαζει πιο πιθανο. Μου βγηκε και εμενα πολυ παθος και πραγματικα πλακωθηκαμε στα φιλια. Με την σειρα του το στοματικο ηταν και απο τους δυο μας πολυ καλο. Η γκομενα με την γλωσσα κανει πολυ ωραια κολπα και γλυφει χωρις να το σκεφτει τα αρχιδια. Απολυτο dt δεν κανει αλλα ουτε και περιοριζεται στον πουτσοκεφαλο. Το γλειψιμο που της εκανα στα βυζι και στην μουναρα ηταν αποτελεσματικο και την εκανα να χυσει στο τελος. Οι γλεφωμουνακιδες θα γουσταρετε μαζι της γιατι εκτος του οτι δειχνει οτι γουσταρει ειναι και πολυ καθαρη. Το στοματικο επαναληφθηκε και πριν απο τον δευτερο γυρο με την ιδια ορεξη και απο τους δυο μας αυτη την φορα σε σταση 69.
Στο σεξ πηρε αρκετες πρωτοβουλιες για να δωσει την απολυτη αισθηση οτι εισαι με μια επαγγελματια. Τα στησιματα και η συμμετοχη της ηταν απο τα καλυτερα. Η θεα σε οτι σταση την πηρα ηταν πολυ σεξυ. Οι εκφρασεις στο προσωπο της ηταν απολυτα αληθινες, μια μιξη απο απολαυση και λαγνεια. Ζουσε το σεξ και στο καβαλημα μου το εδειξε με τον πιο προφανη τροπο. Οι αντοχες της δοκιμαστηκαν γερα στο πισωκολλητο και δεν εκανε το παραμικρο παραπονο. Αν θα ηθελα κατι παραπανω μαζι της θα ηταν να μου δωσει κωλο, δεν θα με ενοιαζε η τιμη.
Για το VFM δεν ξερω τι να πω, για οποιον το βασταει η τσεπη του παντος θα ελεγα οτι ειναι μια απο τις μαστ του γραφειου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Προμότορας
267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2024
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί την έχουν στα 200, όσο καλή επαγγελματίας και να είναι.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1