Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 23 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 108680
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ηταν προταση του γραφειου μετα απο απαιτητικο τηλεφωνημα που τους εκανα ,επειδη ηταν η τριτη φορα στην σειρα που τους επελεξα, και πραγματικα δικαιωθηκα στο τελος. Δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μου πιο ταιριαστη λεξη απο την λεξη μουναρα για να την περιγραψω απλα. Με τα παπουτσια ειναι σχεδον μια διμετρη καλλονη με την εμφανιση της να μην διαφερει σε τιποτα απο τις φωτογραφιες εκτος απο τα τατουαζ τα οποια ειναι αρκετα και ειδικα στο ενα χερι που ειναι μανικι. Το μονο μειων το οποιο θα παραβλεψω στο βαθμο ειναι το μικρο βυζι αλλα ολα τα υπολοιπα συν το δερμα και οι ποδαρες ειναι αψογα, το τελειο βιαγκρα μαζι με την συμπεριφορα της.
Η κοπελα ηταν ομιλητικη σε λογικα πλαισια, φιλικη αλλα και σεξι ενω στην αρχη ηταν λιγακι επιφυλακτικη με την χρηση της γλωσσας στο φιλι. Η αρχικη αγωνια μετατραπηκε σε ευχαριστη εκπληξη οταν μου τα εδωσε απλετα και με παθος στην συνεχεια. Ηταν πεντακαθαρη και φανερα καυλωμενη με αποτελεσμα να τα δωσει ολα και να μην παει ουτε δευτερολεπτο χαμενο στην διαρκεια της μιας ωρας.
Στο σεξ ισχυει οτι εχουν πει οι αλλοι, τα σπαει δηλαδη, γαμιεται σαν σκυλα και εχει ενα μουνακι απο το οποιο δεν θελεις να βγεις με τιποτα. Ακομα θυμαμαι την εικονα της στο πισωκολλητο και να πω την αληθεια ειναι απο τις λιγες φορες που εχω τραβηξει μαλακια μετα το ραντεβου. Την θελω ξανα στο κρεβατι μου να την γαμαω και να την ακουω να βογγαει. Εχυσα και τις δυο φορες βαθια μεσα στην μουναρα της και δεν ηθελα να βγω με τιποτα απο εκει, εμεινα κολλημενος μαζι της λες και ημουν σκυλος μεχρι να μου πεσει.
Στο διαλειμμα μου εκανε και κομπλιμεντα τα οποια απο το στομα της ηταν τα πιο γλυκα που εχω ακουσει.
Η γκομενα ειναι το δεκα το καλο του γραφειου, συν της ομορφιας, αμα εχει ορεξη γαμιεται ασταματητα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Προμότορας
267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 C.G.A, ydroxoos7, GLOCK19 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2024
Αυτά που λένε από κάτω, ότι και καλά το παίζει ότι έχει στεγνώσει κλπ και σε κόβει; Δεν στα έκανε εσένα ;
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, Johnny Red2
08 Μαρτίου, 2024
Οχι, ηταν απολυτα συνεργασιμη μαζι μου
T
tainted_love
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2