Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 44473
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ο τίτλος της κριτικής αναφέρεται στα χρόνια, που μπορούσες να έχεις ότι θες (έτσι να νομίζεις), έστω και αν αυτό το αποκτούσες άδικα, αναξιοκρατικά, με δάνεια χωρίς εγγυήσεις κλπ κλπ. Κάπως έτσι νιώθεις αν είσαι στα 40+ (και έχεις αναμνήσεις και βιώματα απο το Πασοκοπαρελθόν) και μπορείς να έχεις "δικιά" σου μια τέτοια γκόμενα, που θα πιει τα χύσια σου και θα τον φάει στον κώλο απλά και μόνο γιατι μπορείς να δώσεις το χρηματικό ποσό που αναγκάζεται να ζητά.

Στην ουσία...

Η κοπελιά για τα δικά μου γούστα είναι πανέμορφη. Λίγο πάνω από την ηλικία που αναγράφουν. Σώμα προς το αδύνατο, αλλά με καμπύλες. Επιδερμίδα λεία και χωρίς σημάδια. Άκρα, πάνω/κάτω τέλεια και καθαρά. Μουνί και κώλος, πεντακάθαρα και δουλεμένα όσο πρέπει για να μπορεί να δεχτεί τα πάντα. Στήθος μικρομεσαίο, ταιριαχτό 100% με το σύνολο. Ντύσιμο elegant-casual. Πρόσωπο κάπως σκληρό αλλά χωρίς ατέλειες. Γενικά ο ορισμός του "τουμπανο" για τα γούστα μου.

Οριακή καθυστέρηση στην άφιξη. Αγγλικά μέτρια προς καλά. Δηλαδή και κάτι παραπάνω να πεις θα το καταλάβει, και να σε φανταστείς σε διακοπές μαζί της... αν αυτές είναι σε έρημο νησί, θα μπορέσεις να πεις κάτι όταν δεν θα μπορείς να γαμήσεις άλλο. Φυσικά και σε διακοπές στη Μύκονο, άνετα θα μπορεί να επικοινωνήσει τις ανάγκες της για Fendi και Nammos.

Τα λεφτά από την αρχή μαζί με μια οριακά γελοία συμφωνία ότι εντέλει θα τον φάει στον κώλο.
Πίπα τίμια προς καλή, που θα μπορούσε να είναι και τέλεια αν είχε και κάνα φτύσιμο παραπάνω.
Αφού το γλειψε κανα 10λεπτο, γύρισμα στα 4 και γαμήσι δυνατό από μουνί και κώλο. Γενικά "μηχανική" συμπεριφορά, αφου κι εγώ δεν διεκδικώ το κάτι παραπάνω σε συναίσθημα ή στην προσφορά ευχαρίστησης για την κοπελιά. Πάντως δεν είχα μη και μα και γενικά ανταποκρίθηκε σωστά.
Χυσιμο στο στόμα όπου και όταν τα κατάπιε, παρολίγο να έχουμε το πιθανό ατύχημα τέτοιων περιπτώσεων (λεγεται μαι ξέρασμα).

Μιας και τώρα τελευταία προσπαθώ να παίρνω κοπελιές που δίνουν κώλο, εδώ είχα μια απρόσμενα καλή φάση, μιας και την κοπέλα αυτή δεν θα τη γαμούσα ούτε και πριν 15 χρόνια, όταν ήμουν νιος και όμορφος....

Στο αν θα τη συναντούσα ξανά, έβαλα ίσως, μόνο και μόνο γιατί αν θα το έκανα, θα έψαχνα το κάτι παραπάνω, που αυτό σημαίνει στην περίπτωσή μου, πολύωρο ραντεβού και σημαντικό συνολικό κόστος με πουρμπούρια κλπ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
2.303
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dirty69, TOMCRUISE, maradona7 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Φεβρουαρίου, 2024
Την έχω κλείσει για Κυριακή. Ελπίζω να μην έχει κουραστεί.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1