Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με Μυρτώ, σε αγαπημένο ξενοδοχείο της πόλης και πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω. Αφενός δεν επιλέγω σχεδόν ποτέ επαγγελματίες που κρύβουν το πρόσωπο τους αφετέρου η γυναίκα έχει τεράστιο αριθμό κριτικών από ευχαριστημένους πελάτες.
Ανοίγει η πόρτα και αντικρίζω μια γυναίκα αρκετά πάνω από 50 χρονών. Πρώτη σκέψη: “Τελικά είχε δίκιο ο τύπος που την είχε χαρακτηρίσει gilf και εγώ τον ειρωνευόμουν, ο αδαής…”

Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, το σώμα είναι πολύ γυμνασμένο από την κορυφή ως τα νύχια χάρις το bodybuilding. Δεν μου ξαναέτυχε να κάνω σεξ με μποντυμπιλντερού όπως και με γυναίκα γυναίκα τόσο μεγάλης ηλικίας. Δυο σε ένα σκέφτηκα και όρμηξα…
Το κορμί είναι τρίγωνο και έχει ακόμη γραμμωμένους μύες πάνω του, με φοβερό μαύρισμα και ωραία αίσθηση στην αφή. Το στήθος είναι τούμπανο στην όψη αλλά πολύ σκληρό στην αφή, σχεδόν έτοιμο να σκάσει… Γενικά θα δείτε ότι περιμένετε από μια γυμναστηριακή γκόμενα σε gilf edition. Το πρόσωπο είναι αρκετά σπασμένο, ταλαιπωρημένο από αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες του παρελθόντος με έντονα gilf χαρακτηριστικά.

Στα του αγώνα: Αγκαλιές φιλιά χάδια όλα μέσα και με πάθος. Στο γλύψιμο ανταποκρίνεται κανονικά και το μουνί και οι ρώγες στο στήθος. Η δε κλειτορίδα είναι jumbo μέγεθος, σχεδόν βγάζει μάτι, ότι πρέπει για γλύψιμο και τρίψιμο. Καταπληκτική πίπα, χωρίς δόντι, με σωστό τέμπο. Το μουνί της είναι πολύ στενό και άρα φοβερό στην αίσθηση. Δεν χρησιμοποιεί καθόλου τζελ “για να το νιώθει καλύτερα” και έτσι το ένιωθα και εγώ καλύτερα… Αλλάχθηκαν πολλές στάσεις, σε όλες συμμετείχε κανονικά, δεν έκλεψε πουθενά. Μάλιστα σε κάποια σημεία που παραλίγο να τελειώσω, έκανε κάτι συσπάσεις με τους μύες της πάνω στον πούτσο μου που κόντευα να εκραγώ, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να κρατηθώ. Η γυναίκα είναι δασκάλα στο σεξ και την εμπειρία της την έβγαλε αβίαστα στο κρεββάτι.

Μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία που την απόλαυσα πολύ, αλλά πιθανότατα δεν θα επαναλάβω σύντομα, καθώς πιστεύω πως έχω χρόνια μπροστά μου για να εξερευνήσω τις μεγαλύτερες ηλικίες Οπότε πίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, πίσω στα Ουκρανορωσσοτρυφερούδια μου μια μια ολίγη από λατίνες…

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
18.528
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 KanyeEast, spipis71, patsav0 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2024
Ἡ γριά κότα .ἔχει τό ζουμί. Τίς λατίνες τί τίς θές;
review reaction 1 review reaction 3 Yagulas, LION-974, Johnny Red2
22 Φεβρουαρίου, 2024
Αν κάποιος λειτουργεί κατά βάση με τις λοιπές αισθήσεις πλην της όρασης, τα milfo-gilf κατά κανόνα προσφέρουν ασύγκριτη ηδονή και αξέχαστες εμπειρίες.
review reaction 1 BisexualWannabe, greekarmy, Yagulas και 2 άλλα μέλη
22 Φεβρουαρίου, 2024
Ωραία κριτική αλλά θα διαφωνήσω στο 4 του προσωπου και στο 6 του σωματος αλλά γουστα είναι αυτά. Θεωρώ πως είναι πολυ γλυκιά στο προσωπο για την ηλικία της και κορμάρα επίσης. Μακάρι οι γυναίκες μας να είναι έτσι στα 50+.
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
22 Φεβρουαρίου, 2024
Αγαπητέ Διανοούμενε...εγώ την έχω πολύ καιρό στα υπόψη αλλά....είχα σοβαρές αμφιβολίες και γι'αυτο δεν την έχω πάρει ακόμα!
1ον διότι σε κάποιες φωτό που ανεβάζει φαίνεται υπερβολικά γυμνασμένη (στα όρια του αντιαισθητικού με βάση τα δικά μου γούστα πάντα) και όχι απλά fit και...
2ον διότι κρύβει το πρόσωπο της και αυτό από μόνο του δημιουργεί αμφιβολίες!

Οι τελευταίες κριτικές όμως, επιβεβαιώνουν τους φόβους μου, ότι είναι δλδ εξτριμ γυμνασμένη (σε κάποιους αρέσει) και αρκετά μεγάλη σε ηλικία!
Εγώ προσωπικά (και το τονίζω εγώ!) δεν βρίσκω υπερβολικές τις βαθμολογίες.....υπερβολικές βρίσκω κάποιων που προφανώς προμοτάρουν ή δεν θέλουν να την κακοκαρδίσουν!

Και αν σκεφτώ ότι πάντα είμαστε επιεικείς και χαρίζουμε 1-2 ποντάκια στην βαθμολογία, τότε νομίζω ότι ο Red είναι αντικειμενικός!
Άλλωστε, αν ήθελε να την θάψει, δεν θα έβαζε 10άρια στα υπόλοιπα!!

Anyway, κουβέντα να γίνεται!
Καπέλο
review reaction 1 John_282, hornyasfuck, Johnny Red2
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4