Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 5 10
Call-Girls 17780
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ηθελα την Μελ και η ωρα που ηταν διαθεσιμη δεν με βολευε, μου προτειναν την Μιλα απο το γραφειο και οτι θα περασω πολυ καλα και ειπα να δοκιμασω.
Πρωτη φορα επιλεγω λατινα - βραζιλια γιατι παντα ειμουν λιγο προκατηλημενος με αλλες κριτικες που εχω διαβασει και επeιδη παντα εβλεπα σιλικονες κλπ ξενερωνα να επιλεξω βραζιλιανες.

ερχεται λοιπον στο χωρο μου και ανοιγωντας την πορτα βλεπω μια κουκλα - πετιτ με ενα υπεροχο κοκκινο φορεμα .
κομπλαρα λιγο γιατι ειχα καιρο να δω μια τοσο ομορφη κοπελα.
οι φωτογραφιες θελουν σιγουρα ανανεωση και ηταν ενα απο τα πρωτα πραγματα που τιης ειπα.
ποιο ομορφη για μενα στο προσωπο αποτι φενεται στις φωτογραφιες, το σωμα ομως ειναι τελεια αποδοδημενο στην φωτογραφηση.

αισθησιακη πολυ, με φιλια παθιαρικα με γλωσσα, αργες πολυ κινησεις !
η πιπα ηταν πολυ αργη με ταυτοχρονα πιασιμο αρχιδιων, εγλυψε και τα αρχιδια μου και εκανε κινηση να γλυψει και την σουφρα- προστατη μου !πολλα κουντος για αυτο της δινω. μεχρι στιγμης κανενα εσκορτ δεν το εχει επιχειρησει αυτο!
αισθησιακο σεξ και ζητησε να δωσω γκαζια και να τον βαζω και ποιο δυνατα! εγω προσπαθουσα να κρατηθω ο κακομοιρης να μην τελειωσω αλλα δυστηχως με το προγραμμα της στο μισαωρω δεν αντεξα και κατεθεσα. καθαρη πολυ με αρωματισμενο κορμι και περιποιημενο με κρεμες και ενα ειδους ελαιο που εμενα προσωπικα μου ταιριαξε πολυ.
παιδια δεν ξερω για μερικους αλλα εμας η χημεια ηταν πολυ καλη και υπηρξε αυτο το αποτελεσμα.

στηθος μικρο με σιλικονη αλλα δεν με πειραξε καθολου διοτι το σωμα τηες, ο κωλος της ηταν ενα ποιημα ολοκληρο. και το προσωπο της εγω προσωπικα το βρηκα ποιο ομορφο απο την φωτογραφηση!

δυστηχως με το μπλα μπλα απο γκουγκλ τρανσλειτ περασε ενα 20 λεπτο να συννενοηθουμε και περασε η ωρα και ο οδηγος αρχησε να πιεζει με μυνηματα και αναπαντητες.. και εφυγε η μιλα και τωρα περιμενω να δω ποτε θα την χαναπαρω!

αυτα παιδια απο εμενα,
ευχομαι οτι καλυτερο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή