Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αξιζει την κριτικη η νεαρη και γιαυτο την γραφω παρολο που δεν εχω πολυ χρονο.
Το ραντεβου κλειστικε για την ιδια μερα που τηλεφωνησα και κατευθυνθηκα για το ξενοδοχειο μετα απο ωρες χαλαρωσης στην μπανιερα και στο κρεβατι.
Η εμφανιση της ειναι σχεδον ιδια με τις φωτογραφιες, με καποιες να πλησιαζουν περισσοτερο. Κρινωντας απο τα δικα μου γουστα ειναι ομορφη και η βαθμολογια που της βαζω πολυ λογικη αλλα θα μπορουσε να πλησιαζει και το 9.
Το βλεμμα της ηταν αυτο που περισσοτερο μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ξερει πολλα, τα ματια της ειναι ομορφα και σε κοιταζει σαν μια μαθητρια τον καθηγητη της.
Τα βυζια της ηταν καλυμενα απο σουτιεν για λιγα λεπτα, μολις τα εβγαλε εξω μου καυλωσε λιγακι με το σχημα τους. Τον ιδιο αντικτυπο ειχε και η οψη της κωλαρας, λιγο πεταχτη, πολυ ομορφη....
Το δερμα ωραιο, αυτο που περιμενα απο την ηλικια της και η καθαριοτητα της αστραφτερη. Το μουνακι φρεσκοξυρισμενο και με το που βλεπει να την κοιτας εκει κανει λιγο ανοιγμα των ποδιων, διακριτικα αλλα και τσουλιστικα.
Πηρα μια καλη γευση απο το νοητικο της επιπεδο στο σοσιαλ, η κοπελα ξερει αγγλικα και της αρεσει να επικοινωνει επι της ουσιας οπως αλλωστε και στο σεξ.. το ζει και το απολαμβανει.
Γουσταρα τα φιλια της και γουσταρα την πιπα της. Η γλωσσα παντου παρουσα και ζωηρη. Περασε απο μπαλακια και μετα πηρε την θεση μου να δεχτει το δικο μου γλειψιμο.
Της αρεσε οτι και να της κανεις στο μουνι, γλειψιμο και δαχτυλο της εβαλα βασικα αλλα το χαρηκα και εγω πολυ κοιταζωντας της να το ευχαριστιεται. Στο τελος της εβαλα και την πουτσα και αρχισαμε ενα γαμησι σε ιεραποστολικο με πληρες gfe συμμετοχη.
Η γκομενα αναστεναζε και με εσφιγγε πανω της ενω η αισθηση του μουνιου της ηταν οτι πρεπει. Απο στησιματα καναμε μονο πισκολλητο γιατι μου αρεσε και το πως μου δινωνταν αλλα και ο κωλος της να τον βλεπω μπροστα μου.
Οι δυο γυροι εγιναν με επιτυχια, πληρωσα στο τελος και τελικα εχω να πω οτι αν δεν κοιταζα την ποικιλια ανετα θα την ξανα επερνα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.823
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Kaloeros, TOMCRUISE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού