Λεπτομέρειες αξιολόγησης
2.2 1 10
Call-Girls
4015
Γενική βαθμολογία
2.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Τι να πω και για το κοριτσι αλλα και για το γραφειο..
Μπηκε στην ωρα της και δεν ειπε ουτε γεια.. πηγε στο κομοδινο και αρπαξε τα λεφτα και τα εξαφανισε.. κοιταχτηκε στον καθρεφτη και εβγαλε το κινητο της .. μετα απο 5 λεπτα ειπαμε τα γεια απο που εισαι κλπ.. απο ισπανια ειμαι λεει.. οκ οντως μιλαγε πολυ ισπανικα ισαπνικα.. αλλα εγω νομιζω ειναι βραζιλιανα που μενει στην ισπανια.. η κολομβιανη..
Προσωπο πρησμενο και οχι καλο λογω και του μακιγιαζ . Αν ηταν λιγοτερο πρησμενη θα ηταν ωραία..
Μιλησαμε αλλα 5 λεπτα αλλα δεν ελεγε να βγαλει μπουφαν και να κατσει κατω ηταν ορθια.. οκ λεω κατσε επιλελους .. εκατσε λοιπον εχουν περασει αλλα 5 αρα..
Παω να ερθω κοντα .. παω μπανιο λεει.. 5 λεπτα και κει και βρυση δεν ανοιξε..
Ηρθε και ανοιξε το πουκάμισο στηθος ωραιο αλλα λιγο ατουμπαλα παχια.. νεανικο ομως και γενικα η ολη φαση 6 στα 10 φατσα σωμα στηθος .
Βγαλε τα ρουχα τα εβγαλε...
Κει παω να ακουμπησω μετα 30 δευτερολεπτα..
No me tokas !!!!
ΜΗΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
I dont like when they touch me in my private areas.. !!!!!
ακαριαια γυρναω παιρνω το τηλ και στελνω στο βιπ..
Δεν τα βρισκουμε με τη κοπελα..
Και το βιπ αρχιζει..
Τι συμβαινει είναι μέσα 20 λεπτα..
Α... μιλήσαμε με την κοπελα και ειπε οτι την γδυσατε και την ακουμπησατε..
Πειτε να θα δώσει πίσω τα χρήματα κ να φύγει λεω.
Γυρναω και βλεπω ειχε ντυθει και εφευγε.. κοπανωντας τη πορτα.
Το βιπ... το χαβα του.. τη ακουμπησες και θελει πιο απαλα .. εγω λεω πιο απαλα απο το " πηγα να τη ακουμπησω" δεν γινεται..
Καλα λενε θα σου δωσουμε μιση τιμη στην επομενη...
Ωραια λεω να ξαναπληρωσω μιση τιμη για κατι που ηδη εχω πληρώσει και δεν πηρα ποτε?
Ρεζουμε .. γιατι ηθελα σορτ βερζιον ..
Η κοπελα κοροιδευει οταν γδυθηκε μετα 15 λεπτα επιτελους καθονταν σα να προσπαθεί να σπασει καρυδι ανάμεσα στα ποδια της...ποδια ερμητικα κλειστά θα ηταν καλος τιτλος.. επισης
Το γραφείο που στηριζουμε μας κλανει και μας πουλαει γιατι αυτο ειναι το προβλημα.. μαλλον εχουν κανει αρκετη πελατεια δεν θελουν εμας . Και στο κατω κατω το καταλαβαινω αφου τελευταία δεν βρίσκουν κοπελες οπως παλια υποστηριζουν τα νεα δεδομενα. Τα νεα δεδομένα ειναι οτι φερνουν επαγγελματιες στην εξαπατηση του πελατη..
Μπηκε στην ωρα της και δεν ειπε ουτε γεια.. πηγε στο κομοδινο και αρπαξε τα λεφτα και τα εξαφανισε.. κοιταχτηκε στον καθρεφτη και εβγαλε το κινητο της .. μετα απο 5 λεπτα ειπαμε τα γεια απο που εισαι κλπ.. απο ισπανια ειμαι λεει.. οκ οντως μιλαγε πολυ ισπανικα ισαπνικα.. αλλα εγω νομιζω ειναι βραζιλιανα που μενει στην ισπανια.. η κολομβιανη..
Προσωπο πρησμενο και οχι καλο λογω και του μακιγιαζ . Αν ηταν λιγοτερο πρησμενη θα ηταν ωραία..
Μιλησαμε αλλα 5 λεπτα αλλα δεν ελεγε να βγαλει μπουφαν και να κατσει κατω ηταν ορθια.. οκ λεω κατσε επιλελους .. εκατσε λοιπον εχουν περασει αλλα 5 αρα..
Παω να ερθω κοντα .. παω μπανιο λεει.. 5 λεπτα και κει και βρυση δεν ανοιξε..
Ηρθε και ανοιξε το πουκάμισο στηθος ωραιο αλλα λιγο ατουμπαλα παχια.. νεανικο ομως και γενικα η ολη φαση 6 στα 10 φατσα σωμα στηθος .
Βγαλε τα ρουχα τα εβγαλε...
Κει παω να ακουμπησω μετα 30 δευτερολεπτα..
No me tokas !!!!
ΜΗΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
I dont like when they touch me in my private areas.. !!!!!
ακαριαια γυρναω παιρνω το τηλ και στελνω στο βιπ..
Δεν τα βρισκουμε με τη κοπελα..
Και το βιπ αρχιζει..
Τι συμβαινει είναι μέσα 20 λεπτα..
Α... μιλήσαμε με την κοπελα και ειπε οτι την γδυσατε και την ακουμπησατε..
Πειτε να θα δώσει πίσω τα χρήματα κ να φύγει λεω.
Γυρναω και βλεπω ειχε ντυθει και εφευγε.. κοπανωντας τη πορτα.
Το βιπ... το χαβα του.. τη ακουμπησες και θελει πιο απαλα .. εγω λεω πιο απαλα απο το " πηγα να τη ακουμπησω" δεν γινεται..
Καλα λενε θα σου δωσουμε μιση τιμη στην επομενη...
Ωραια λεω να ξαναπληρωσω μιση τιμη για κατι που ηδη εχω πληρώσει και δεν πηρα ποτε?
Ρεζουμε .. γιατι ηθελα σορτ βερζιον ..
Η κοπελα κοροιδευει οταν γδυθηκε μετα 15 λεπτα επιτελους καθονταν σα να προσπαθεί να σπασει καρυδι ανάμεσα στα ποδια της...ποδια ερμητικα κλειστά θα ηταν καλος τιτλος.. επισης
Το γραφείο που στηριζουμε μας κλανει και μας πουλαει γιατι αυτο ειναι το προβλημα.. μαλλον εχουν κανει αρκετη πελατεια δεν θελουν εμας . Και στο κατω κατω το καταλαβαινω αφου τελευταία δεν βρίσκουν κοπελες οπως παλια υποστηριζουν τα νεα δεδομενα. Τα νεα δεδομένα ειναι οτι φερνουν επαγγελματιες στην εξαπατηση του πελατη..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 14, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
No mouno
No poutso ...
προσωπικα, δε μου επεστεψαν ουτε καν τα μισα σε περιπτωσεις που δεν ειχα καμια ευθυνη.
κανεις διαλεξη στο γραφειο λες κ μιλας στον ceo καμιας πολυεθνικης να πουμε,εδω παιρνεις σε αλλα γραφεια κ απαντανε μετα απο μια ωρα να πουμε,στα παπαρια τους να πουμε το customer service
Κύριε Cento αυτή είναι δική σας άποψη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ωραία να μας λέτε "πιστευω οτι είναι καλό να δουλεύουν με το,τροπο που λεω" , όπως είπατε όμως αν αυτό γινόταν με κάθε πελάτη δεν θα είχε κανένα νόημα. Αν όμως επιστρέφαμε τα λεφτά δεν θ ανέβαινε κάποια κριτική κι όλα θα ήταν καλά, σωστά;
Ειλικρινά το έχουμε τραβήξει αρκετά και ίσως δεν βγάζει και νόημα η αντιπαράθεση. Εκφρασατε τη γνώμη σας κι εδώ και σ εμάς είναι απολύτως σεβαστή, δεν γνωρίζετε αν εμείς είχαμε κάποια συζήτηση με το κορίτσι κι αν είχε ίδια συμπεριφορά με άλλους κυρίους γιατί ότι είχατε ένα περιστατικό εσείς δεν σημαίνει ότι το είχαν κι άλλοι. Και για να είναι ακόμα εδώ σημαίνει ότι δουλεύει. Και φυσικά της μιλήσαμε και φυσικά δεν ξαναεγινε κάτι παρόμοιο. Όσον ξέρουμε τουλάχιστον. Οπότε δεν έχει καμία σχέση με το αν πέρασε το δικό της , εμείς δεν θα σας αφήναμε δυσαρεστημένο αλλά ο καθένας το κάνει με το τρόπο του χωρίς υποδείξεις.
Παρ όλα αυτά και πάλι ευχαριστούμε, κρατάμε τα σχόλια όλων για καλυτέρευσή μας και όσοι μας δίνουν μαύρο ευχαριστούμε και πάλι καλή συνέχεια σε άλλα πρακτορεία
Σας πειραξε η λεξη πορνη και σας συμφερει να μετατρεψετε τη συζητηση στο αν ειναι πορνη η οχι... τα αλλα που λεει ο μαμασαν ειναι η ουσια και δυστυχώς την εχετε χασει.. οτι και να πειτε στη κοπελα τωρα δεν μας ενδιαφερει. Γιατι αυτο που δεν της ειπατε ειναι το πηγαινε πισω να δωσεις τα μισα λεφτα στον ανθρωπο.. σας διαφευγει οτι η ^συνοδος ^εφυγε στο μισαωρο μονη της χωρις εγω να της πω κατι οτιδηποτε.. εγω με σας μιλαγα στον τσατ δεν την ειδα καν να ντυνεται γιατι εγραφα μνμ σε σας.. εγινε καπνος.. σας ξεφευγουν πολλα.. και αυτο που λεει ο φιλος μας δικιο εχει μερικα πρακτορεια απαντουν μετα μιση ωρα οντως και ειναι σπαστικο και για αυτο λεω και τη φραση ^εμεις που σας υποστηριζουμε γιατι απο σας δεν το περιμενα και οπως σας ειπα ειχατε 5 ευκαιριες να δειτε το λαθος αλλα να που δεν το κοιτατε το δασακι.. εκει το δακτυλο εσεις..
Εγω δεν μιλαω σαν ναστε ceo .. μιλαω και ψιλικατζιδικο να ειχατε ιδιες απαιτησεις εχει .. ασε που εδω η επιχειριση θελει μανατζμεντ οχι αστεια ..εφοσον πληρωνει μαρκετινγκ και δινει λεφτα για να παρει .
Και το είπα και παλι διαφευγει.... 10 ΦΟΡΕΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 3 ΛΑΘΟΣ..
ξαναειπα...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ.. εχω καταπιει και αλλα..
Ξαναειπα..
ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ..δεν γινεται να πηγαινεις να πληρωνεις για να ξεφυγεις και να περασεις καλα και να παιρνεις φολα.. και στεναχωρια..
Στο αθλημα αυτο μου εχουν τυχει πολλα 1 στις 10 ειναι προβληματικες απο ολα τα πρακτορεια αυτη πχ τωρα την επομενη φορα θα ερθει με αλλο ονομα σε αλλο πρακτορειο με αλλα μαλλιά και θα σβησει το ποινικο μητρωο .. αρα το προβλημα φευγει απ το βιπ..
Το θεμα βιπ ειναι οτι εγω με το βιπ εχω να κανω πρεπει να αισθανομαι ασφαλεια γιατι ειμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ. Χρονια...πολλα day one .
Και πως το στηριζω ?
Σεβομαι πρακτορειο και κοριτσια ..
Οποιοδήποτε πρόβλημα το συζηταω και εχω κατανοηση . Συνηθως δεν λεω τιποτα στη κοπελα και ειναι αποδεκτο το 1 στις 10 μιλαω με το πρακτορειο και προσπαθω να τους δινω feedback αν ειναι καλη κακη η καθαρη βρωμικη .. ποτε ποτε αν συντρεχει λογος οχι σα χαφιες.. για να εχουν το νου τους και να μην καιγεται ο επόμενος..
Δυο φορες που μου προσφεραν για κατι που εγινε στο παρελθον δεν ζητησα την εκπτωση στο επομενο καν.. δεν ειναι για τα χρηματα η ιστορια εδω.. παλι σε αυτους θα πηγαιναν.. ειναι για αυτα που ειπα ηδη και δεν τα κοιτατε.. επρεπε να ειστε που λετε οτι εμεις της μιλησαμε κλπ Σωστοι..αλλα και να ΦΑΙΝΕΣΤΕ σε μενα επρεπε να το δειξετε γυρνωντας την πισω και επρεπε να δωσει ολο το ποσο πισω ουτε μισα ουτε τιποτα.. να γινει το statement..
το γραφείο το τρέχει γυναίκα ... ;)
στον κοριτσίτικο κόσμο ο άνθρωπος (δηλαδή η γυναίκα, ο άνδρας είναι κατώτερος ειδικά ο πολύ ευθύς ή ο παρορμητικός πλησιάζουν το δίποδο γαιδούρι)
διαισθάνεται και αντιμετωπίζει ανάλογα μια κατάσταση.
Στον κοριτσίστικιο κόσμο πάντα ο άνδρας φταίει
φτες που δεν κατάλαβες από την αρχή ότι δεν υπάρχει "χημεία" μεταξύ σας
φτες που δεν κατάλαβες όταν πήγες να την αγγίζεις στο μουνί της αν ήθελε και πως θα ήθελε
φτες που δεν της έκανες παρατήρηση για την καθυστέρηση χρόνου και να συντομεύει
γενικά ο πελάτης που είναι άνδρας φταίει για τον ΧΡΟΝΟ που καταναλώνεται μέσα στο ραντεβού
γι αυτό το "γραφείο" μετράει ΜΟΝΟ χρόνο τίποτε άλλο
ο πελάτης νοικιάζει χρόνο, τα υπόλοιπα ΑΝ ήταν άνθρωπος θα τα διαισθανόταν αμέσως και θα αποφάσιζε αναλόγως
Γι αυτό υπολογίζει την επιστροφή χρημάτων ως τα ΜΙΣΑ που τσέπωσε η κοπέλλα. Διότι έφυγε στην μισή ΏΡΑ
Η αδικία / ευθύνη στον κοριτσίστικο κόσμο περιορίζεται στην αμοιβή για ΧΡΟΝΟ που δεν δόθηκε από την κοπέλλα
μπορεί σε εσάς να φαίνεται παράλογη αυτή η "λογική"
όμως στον κοριτσίσικο κόσμο όπου ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ η διαίσθηση και το συναίσθημα είναι απολύτως "λογική" όπως εξήγησα πιστικά παραπάνω
Οπότε αλλαγές θα υπάρξουν αν και όταν αναλάβουν άνδρες τα γραφεία
αλλά γι αυτήν την εποχή θα περιμένετε πολύ διότι
* δεν είναι προς το συμφέρον των κοριτσιών (ειδικά κάποιων νεαρών που στον σημερινό κόσμο των Only Fans μαθαίνουν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να αμοίβονται ΜΟΝΟ για να τις ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ) ένα τέτοιο γραφείο
* ο άνδρας που θα αναλάβει θα πρέπει να καταλαβαίνει και τον κοριτσίστκο κόσμο ώστε να μην φτάνει στο άλλο άκρο η "εταιρική σχέση" (γιατί υπάρχουν και άνδρες καθάρματα)
* ο δυτικός κόσμος έχει εκθηλυνθεί σε τέτοιο σημείο πλέον (κουλτούρα woke, Only Fans) ώστε η κοριτσίστικη "λογική" έχει κυριασχίσει ακόμη ανάμεσα και στους άνδρες
Όπως θέλετε . Ο,τι πείτε.
Επισης Αν το πρακτορείο το τρέχει γυναίκα η άντρας νομίζω ότι είναι μία ανούσια παρατήρηση γιατί σε μία εργασία εταιρεία επιχείρηση ή οτιδήποτε δεν υπάρχουνε πάντα μόνο οι γυναίκες οι μόνο άντρες .
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Κατα τα λεγόμενα σας το δικό μας λάθος ήταν που δεν πήρατε όλα τα χρήματα πίσω, κατά τη δική μας άποψη ήτανε λαθος ότι μας ειδοποίησατε μετά από 20 λεπτά που η κοπέλα ήταν εκεί.
Εμείς προσπαθήσαμε με μια έκπτωση να επανορθώσουμε κι εσείς με μια χειριστή κριτική μαζί με αρκετους ακόμα κυρίους.
Οσο αφορα την κοπελα μιλησαμε και με την ιδια, δεν θα θελαμε λοιπον να εκθεσουμε κανεναν λεγοντας τι μας ειπε η ιδια. Παρολα αυτα ακουσαμε και τις 2 πλευρες όπως έπρεπε να γίνει.