Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 17 10
Call-Girls
89648
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Yuki στα ιαπωνικά σημαίνει 'τωρα'.
Το γραφείο όπως πάντα στην επικοινωνία και στην βοήθεια επιλογής σχεδόν άριστο.
Η yuki λοιπόν είναι Ένα όμορφο γλυκό κορίτσι που από τις ελάχιστες φορές που στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο όμορφο.
Πρόκειται για ενα απίστευτο γλυκό πλάσμα με όμορφα και γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου που το mix των γονιδίων της το κάνουν απλά υπέροχο.
Σώμα όπως στις φωτογραφίες με όμορφα 3 4 παραπάνω κιλά από το κανονικό κατανεμημενα πολύ όμορφα που τις δίνουν υπέροχες καμπύλες.
Μου έδωσε μια απίστευτη θετική ενέργεια και μου μετέφερε την ώρα της πράξης μια τόσο γλυκιά αυρα που όταν έφυγε ένοιωσα τόσο όμορφα γεμάτος αλλά και τόσο άσχημα που έφυγε γιατί ειναι και υπεροχη συντροφιά.
Από τα ραντεβού που το αουτσάιντερ έκανε την διαφορά....
Και κλείνω λέγοντας
Δοκιμάστε την Yuki, yuki (τώρα).
Το γραφείο όπως πάντα στην επικοινωνία και στην βοήθεια επιλογής σχεδόν άριστο.
Η yuki λοιπόν είναι Ένα όμορφο γλυκό κορίτσι που από τις ελάχιστες φορές που στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο όμορφο.
Πρόκειται για ενα απίστευτο γλυκό πλάσμα με όμορφα και γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου που το mix των γονιδίων της το κάνουν απλά υπέροχο.
Σώμα όπως στις φωτογραφίες με όμορφα 3 4 παραπάνω κιλά από το κανονικό κατανεμημενα πολύ όμορφα που τις δίνουν υπέροχες καμπύλες.
Μου έδωσε μια απίστευτη θετική ενέργεια και μου μετέφερε την ώρα της πράξης μια τόσο γλυκιά αυρα που όταν έφυγε ένοιωσα τόσο όμορφα γεμάτος αλλά και τόσο άσχημα που έφυγε γιατί ειναι και υπεροχη συντροφιά.
Από τα ραντεβού που το αουτσάιντερ έκανε την διαφορά....
Και κλείνω λέγοντας
Δοκιμάστε την Yuki, yuki (τώρα).
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα