Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 10 10
Call-Girls
68987
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η συναντηση εγινε στο χωρο της πριν απο μερικες μερες. Η γκομενα ειναι ομορφη, σχεδον ιδια με τις φωτογραφιες αλλα το κινκι υφακι δεν συμβαδιζει με το προγραμμα που προσφερει. Ηταν ομως κατι αυτο που δεν με πειραξε καθολου, απεναντιας οι γλυκες και τα χαδια που αποζητουσε αλλα και ελευθερα εδινε μου φερανε μια αξεπεραστη διψα για gfe.
Για καποιο λογο τα φιλια τα εδωσε χωρις γλωσσα, πραγμα που θα ηθελα για να εχω μια πληρη εμπειρια αλλα μεχρι σε καποιο βαθμο, με τα επιφανειακα εμεινα ευχαριστημενος. Τα στηθη της ειναι πανεμορφα, μεγαλα αλλα και τεχνητα, καθολου δεν με χαλασε... Της εγλειψα και της πιπιλισα τις ρωγες χωρις λυπηση και αντεξε κανονικα.
Μου εκανε ωραιο στοματικο αλλα ελαφρως αματουρικα αν εξαιρεσεις το γλειψιμο στα αρχιδια και τις ματιες που εριχνε που και που οι οποιες βγαζανε μια εντονη πουτανια. Το μουνι της το ευχαριστηθηκα με γλειψιμο, ηταν ομορφο και της αξιζε και λογο της καθαριοτητας.
Ολη η κατω περιοχη και τα ποδια ηταν περιποιημενα, οι τριχες ξυρισμενες και ευχαριστηθηκα να την γαμαω στα τεσσερα. Το στησιμο της ωραιο αλλα με σεβασμο και με ευγενεια μου ζητησε να μην ειμαι πολυ σκληρος μαζι της. Εν μερη την σεβαστηκα αλλα δεν μπορω να πω οτι οταν οι καυλες φτασανε το μεγιστο δεν εδωσα και εγω το κοπανημα που της αξιζε. Απο την αλλη η ιδια ειχε καυλωσει και βογγαγε με συνεπεια να μην ειναι και τοσο ευαισθητη. Ωφειλω να σας προειδοποιησω ομως οτι ειναι για χαλαρες καταστασεις, μονο ετσι περνας καλα μαζι της.
Στο ενδιαμεσο της εκανα αλλο ενα καλο γλειφομουνι και εκεινη στο στοματικο τα πηγε καλυτερα απο την πρωτη φορα. Γενικα μεχρι το τελος παρεμεινε πιστη στο καθηκον της και τιμησε τα χρηματα που πηρε.
Κατα την γνωμη μου ειναι μια καλη επιλογη… ομορφη και δοτικη με ιδιαιτερη κληση στο gfe.
Για καποιο λογο τα φιλια τα εδωσε χωρις γλωσσα, πραγμα που θα ηθελα για να εχω μια πληρη εμπειρια αλλα μεχρι σε καποιο βαθμο, με τα επιφανειακα εμεινα ευχαριστημενος. Τα στηθη της ειναι πανεμορφα, μεγαλα αλλα και τεχνητα, καθολου δεν με χαλασε... Της εγλειψα και της πιπιλισα τις ρωγες χωρις λυπηση και αντεξε κανονικα.
Μου εκανε ωραιο στοματικο αλλα ελαφρως αματουρικα αν εξαιρεσεις το γλειψιμο στα αρχιδια και τις ματιες που εριχνε που και που οι οποιες βγαζανε μια εντονη πουτανια. Το μουνι της το ευχαριστηθηκα με γλειψιμο, ηταν ομορφο και της αξιζε και λογο της καθαριοτητας.
Ολη η κατω περιοχη και τα ποδια ηταν περιποιημενα, οι τριχες ξυρισμενες και ευχαριστηθηκα να την γαμαω στα τεσσερα. Το στησιμο της ωραιο αλλα με σεβασμο και με ευγενεια μου ζητησε να μην ειμαι πολυ σκληρος μαζι της. Εν μερη την σεβαστηκα αλλα δεν μπορω να πω οτι οταν οι καυλες φτασανε το μεγιστο δεν εδωσα και εγω το κοπανημα που της αξιζε. Απο την αλλη η ιδια ειχε καυλωσει και βογγαγε με συνεπεια να μην ειναι και τοσο ευαισθητη. Ωφειλω να σας προειδοποιησω ομως οτι ειναι για χαλαρες καταστασεις, μονο ετσι περνας καλα μαζι της.
Στο ενδιαμεσο της εκανα αλλο ενα καλο γλειφομουνι και εκεινη στο στοματικο τα πηγε καλυτερα απο την πρωτη φορα. Γενικα μεχρι το τελος παρεμεινε πιστη στο καθηκον της και τιμησε τα χρηματα που πηρε.
Κατα την γνωμη μου ειναι μια καλη επιλογη… ομορφη και δοτικη με ιδιαιτερη κληση στο gfe.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2024
Σωματάκι ότι βλέπουμε ή έχει παραπανίσια κιλά?
G
geo21k
18 Φεβρουαρίου, 2024
GFE χωρίς γλωσσόφιλο δεν υπάρχει μεγάλε! Ημαρτον!
S
srek7
18 Φεβρουαρίου, 2024
Δυνατό πολύ φαίνεται. Μπράβο που πέρασες καλά άλλωστε από το συγκεκριμένο γραφείο δεν περιμένω λιγότερα
Ahortagoslikos
18 Φεβρουαρίου, 2024
Βλέπω και στις υπόλοιπες κριτικές δε φιλάει. Χωρίς φιλί δεν υπάρχει GFE.
BigMountain
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4