Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 10 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Amanda from Brazil στο χώρο της, χωρίς καθυστέρηση. Υποδοχή με ωραία γαλάζια εσώρουχα τα οποία της πήγαιναν. Από αγγλικά τα βασικά και με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο το κινητό θα βρεθεί στα χέρια της, είτε για να βάλει μουσική είτε για να χρησιμοποιήσει τον μεταφραστή. Όμως, μόλις πάρει το σήμα μπαίνει κατευθείαν στον αγώνα. Ντουζάκι με ζεστό νερό και βγήκα ορεξάτος για τον σκοπό μου, ο οποίος ήταν να γευτώ την κωλάρα της. Είχε υπέροχη αίσθηση και δεχόταν με πονηρά επιφωνήματα τις σφαλιάρες, πάντα με μέτρο. Τα βυζιά της επίσης ζουμερά. Το μουνάκι της είχε γεύση τροπικού φρούτου που δεν μπορούσα να το χορτάσω. Μου έκανε νόημα για πίπα την οποία την κάνει με μαεστρία και αφήνει να της χώνεις το κεφάλι και να της γαμάς το στόμα. Το highlight του αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το στήσιμο της στα 4 και τα καυλωτικά επιφωνήματα. Φιλιά με γλώσσα δεν υπήρχαν, παρά μόνο 2-3 πεταχτά προς το τέλος και στον αποχαιρετισμό. Αυτό βέβαια το γνώριζα από τις κριτικές και προσωπικά δεν με πείραξε, καθώς πήγα ξεκάθαρα για την κωλάρα, όμως για αυτό γράφω ότι δεν τηρήθηκε ότι είχε συμφωνηθεί από πριν, καθώς στο σάιτ γράφει γαλλικό φιλί. Το δωμάτιο καθαρό, όπως και η κοπέλα. Μου είπε ότι είναι φιλενάδες με την Πάουλα, κάνουν παιχνίδι μαζί και θα κάτσει ακόμα ένα μήνα. Η καλύτερη ώρα για αυτήν όπως μου είπε είναι 14:30, για όποιον ενδιαφέρεται. Είπε επίσης ότι της αρέσει η Ελλάδα και οι Έλληνες, όχι σαν κάτι άλλες που παίρνουν τα λεφτά μας και μας κράζουν. Αν δεν σας αρέσει εδώ, γυρίστε στο χωριό σας να κρύβεστε από τις βόμβες. Δεν νομίζω να την ξαναδώ, καθώς για μια φορά αυτή η κωλάρα αξίζει χωρίς φιλιά, όμως η απουσία τους βάζει εμπόδια στην επανάληψη. Προτείνεται για όποιον θέλει κάτι διαφορετικό και είναι λάτρης της πίσω όψης. Στο τέλος με έντυσε η ίδια και μου είπε πως πέρασε πολύ ωραία. Της φίλησα το χέρι και κατέβηκα για την επιστροφή, όπου με πονηρά χαμόγελα με αποχαιρέτησαν στην υποδοχή. Την αγάπη μου σε όλους. Να περνάμε καλά, με σεβασμό στις δεσποινίδες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή