Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 5 10
Call-Girls 17788
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση με την Μίλα

Από τις φωτό μου έκανε γλυκιά αλλά και άγρια ταυτόχρονα, έκφυλο και καυλερο σκέφτηκα, χωρίς να το σκεφτώ παραπάνω τηλ στο Angels όπου μου έδωσαν και ένα θετικό feedback. Τα κορίτσια στο τηλ. κέντρο είναι άψογα, με ξέρουν πλέον και υπάρχει εμπιστοσύνη. Έτσι λοιπόν κανονίστηκε το ραντεβού απόγευμα Παρασκευής στο γνωστό hotel.

Η κοπελα είναι όπως στις φωτό, χωρις την λάμψη βέβαια, αλλά πρόσωπο καυλερο όπως το περίμενα. Σώμα λατινικό, ειναι Βραζιλιάνα στην καταγωγή, με απαλή επιδερμίδα, ωραίο στήθος και κωλαρα επίσης πεταχτή, λατινικη. Στην ηλικία προσθέστε 2-3 χρονάκια και είστε μέσα. Ήταν περιποιημένη, βάψιμο, νύχι κλπ, σεξι μαύρα εσώρουχα όλα οκ.

Στη επικοινωνία, δεν μιλάει καλά Αγγλικά, το γνωρίζει και το έσωσε με το χαμόγελο της και την καλή διάθεση. Έμπειρος κι εγώ πλέον το αντιλήφθηκα και το χειριστικά όπως πρέπει.

Είναι πολύ θερμή γυναίκα και καλός χαρακτήρας. Φιλούσε στην αρχή πεταχτά και μετά βαθειά με γλώσσα. Περάσαμε γρήγορα στο ψητό όπου ξεκίνησε μια πιπα έμπειρη, με βλέμμα καρφωμένο επάνοδο μου υγρή και στην συνέχεια βαθειά όπως πρέπει. Ταυτόχρονα έπαιζα με το μουνακι της όπου ζεστάθηκε γρήγορα και αυτή και άρχισε να υγραίνει.

Ξεκινήσαμε με αυτή από πάνω να κουνιέται χαλαρά μέχρι που έσκυψε πάνω μου και εκεί έδωσα πόνο αρκετή ώρα.

Βυζια και κωλο, ευχαριστήθηκα να τα χουφτώνω, δέχεται δάχτυλα ελαφρά σκαμπίλια στην κωλαρα και γενικά ήταν δεκτική σε όλα.

Όλα τα λεφτά είναι στα τέσσερα με την κωλαρα της όπου έτσι τελείωσα και τις δυο φορές.

Να μην τα πολυλογώ πεχτηκαν πολλές διαφορετικές στάσεις, η κοπελα αντέχει και με το παραπάνω το σφυροκόπημα, σωστά στησίματα κλπ. Εάν είχα αντοχές θα έπαιρνα παράταση στον χρόνο. Το ευχαριστήθηκα άξιζε, έβγαλε πολυ ενέργεια.

Συμπέρασμα, η κοπέλα τα δίνει όλα στο σεξ και ξέρει τι και πως να το κάνει. Θα μπορούσε να παίξει και καλό gfe γιατί είναι γλυκιά και θερμή κοπέλα αλλά λείπει το κομμάτι της επικοινωνίας.

Αξίζει, θα ξαναπηγαινα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου