Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Παρασκευή βράδυ και είχα κανονίσει από νωρίς να συναντήσω τη Νίνα. Είχα φτιάξει ατμόσφαιρα και περιμένω. Η κοπέλα στην ώρα της με ένα φόρεμα κολλητό που φαινόταν στο σιλικονατο βυζι της η καυλωμενη ρωγα από το κρύο η από τη καυλα δεν ξέρω. Κάθεται με ωραίο χαμόγελο ξεκινάμε τα φιλάκια και δεν ζητάει λεφτά. Υπέρ 1. Της αφήνω τα λεφτά στο τραπέζι τα βλέπει χαμογελάει. Αρχίζει το χούφτωμα και δεν άντεξα να μην αγγίζω την κωλαρα της συνέχεια γιατί είναι αριστούργημα.

Πιπα. Ωραία με ιδιαίτερη περιποίηση στα μπαλάκια γλύφει τα πάντα. Είναι δοτική και πολύ παιχνιδιαρα . Δυνατά φιλιά με γλώσσα και γδύνεται αργά με συνοπτικές διαδικασίες και μου έβαζε τα χέρια μου πάνω της έτοιμη για δυνατόν χούφτωμα. Είναι καυλωμενη φουλ .Καθαριότητα στο μέγιστο βαθμό, δεν δέχεται εύκολα δάχτυλο αλλά it's OK, δεν με χάλασε γιατί ήταν δεκτική σε όλα τ άλλα. Τη γυρνάω στα 4 με θέα τη κωλαρα της , τη γαμησα χωρίς οίκτο και έδειξε να γουστάρει, τη γύρισα στο πλάι μετά και συνέχισα να δίνω πόνο μέχρι που εχυσα στο κωλομερι της .
Είχε μείνει και μου χαϊδεύει τον Πουτσο με μια ευχαρίστηση στο πρόσωπο, της λέω go shower and come again, και μ ένα χαμόγελο σηκώθηκε και πήγε για καθάρισμα από τα χυσια.

Δεύτερος γύρος.
Πιπα 15 λεπτή βαθιά με μαεστρία που ζηλεύουν και οι πορνοσταρ, δεν άντεξα κι άρχισα να τον παίζω ενώ μ έγλυψε, αδειασα στο στόμα της με μια κραυγή καυλας που έδειχνε να της αρέσει καθώς τα παίρνε στη γλώσσα της.

Η Νίνα είναι ένα χαριτωμένο καυλιαρικο κορίτσι που κάνει τα πάντα να σ ευχαριστήσει και να θες να τη δεις ξανά. Φωτογραφίες ελαφρώς επεξεργασμενες αλλά είναι ακριβώς η ίδια κοπέλα.

Μερικές φορές κάποια outsider είναι δυνατά χαρτιά και δεν τα παίρνουμε χαμπάρι.

Καλό σαββατοκύριακο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ahortagoslikos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
696
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, maradona7 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού