Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Να πω την αλήθεια ζήλεψα τόσες καλές κριτικές και είπα να συναντήσω και εγώ την Μπέρνα. Η επικοινωνία με το γραφείο εύκολη, αν και μερικές φορές δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση στα μηνύματα και χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο. Βρήκα την κοπέλα με ένα μαύρο νυχτικό και κόκκινα εσώρουχα, made in Ukraine, μένει στην Τουρκία και καυλώνει εκεί τους Τούρκους. Οι χαιρετισμοί δεν κράτησαν για πολύ ώρα, καθώς η ίδια πήρε πρωτοβουλία για φιλιά με πάθος και αναστεναγμούς, με το άρωμα της να επιδράει στο μικρό φίλο. Κατευθείαν το κατάλαβε και έδωσε το χέρι γνωριμίας και σε εκείνον. Δεν μπόρεσα να μην την πιάσω από αυτή τη κωλάρα που ήταν υπέροχη. Μικρό διάλειμμα για φρεσκάρισμα και στη συνέχεια επιστροφή με αυτήν να κατεβαίνει στα γόνατα και να ξεκινάει τα πνευστά. Λέω έπιασε κατευθείαν δουλειά το κορίτσι. Στα θετικά ότι δεν χάνει χρόνο και σε κάνει να αισθανθείς άνετα από το hello. Την έριξα στο κρεβάτι και ξεκίνησα ένα γλυφομούνι που δεν μπορούσα να χορτάσω. Υπέροχο μουνάκι με αυτήν να αναστενάζει, να έχει σπασμούς και να γίνεται υγρή σαν τον Δνείπερο. Δεν άφησα με παράπονο και τα υπέροχα βυζιά. Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη της είπα ότι δεν ξέρω ποιά μάτια της μου αρέσουν περισσότερο, στο πρόσωπο ή αυτά πιο κάτω, αν και στην πραγματικότητα ήξερα την απάντηση. Ανταπέδωσε ξανά με πίπα που τον έφτυνε, έγλυφε το κεφαλάκι και κοίταγε όπως η Χιουρέμ Σουλτάνα τον Σουλειμάν. Της έκλεισα το μάτι και της είπα να φέρει το προφυλακτικό... Το μούνακι της είχε υπέροχη αίσθηση και το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν μπορούσε να σταματήσει ο χρόνος. Στη συνέχεια αγκαλίτσα και χαμούρεμα. Την έπιανα από τον λαιμό, την φύλαγα και της έβαζα το δάχτυλο στο στόμα. Υπέροχο κορμί που δεν ξέρεις πως να το χορτάσεις. Να την έχεις στα 4, να την βάλεις από πάνω να έχεις θέα αυτά τα βυζιά, μακάρι όλα τα διλήμματα της ζωής να ήταν έτσι. Το απόλυτο gfe. Θα μου πείτε ποιά είναι τότε η γλυκόπικρη γεύση. Σε μια φάση του σόσιαλ σαν να έπεσε η μάσκα για μια στιγμή και μου είπε πάνω στη κουβέντα, ότι για εμένα δεν έχει καμία διαφορά αν υπάρχεις ή αν δεν υπάρχεις. Είναι γνωστό ότι η κοπέλα του χώρου δεν πρόκειται να σε αγαπήσει, αλλά μου φάνηκε σαν να της ξέφυγε εκείνη την στιγμή αυτή η ατάκα και βγήκε από το ρόλου του ερωτευμένου ηθοποιού. Όμως πέρα από αυτή την ατάκα ήταν ευγενική, καθαρή και πρόθυμη. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Σεπ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
2.332
Πόντοι:
496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Kontopodis, andronikos3 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Φεβρουαρίου, 2024
ε καλα μη στενοχωριεσαι ρε συμπαικτη,και για μας εκεινη την ωρα που ειναι μαζι μας υπαρχουνε δεν ειναι οτι μετα θα τις σκεφτομαστε ουτε οτι τις ερωτευτηκαμε.
νταξει σιγουρα ειναι μαλακια απο την πλευρα της εκεινη την ωρα να πεταξει την ατακα την ξενερωτικη που σου χαλαει την ψευδαισθηση, αλλα μη σε ριχνει φιλε μου,ετσι ειναι αυτο το σπορ,καθε φορα προσπαθουμε να παρουμε απο τα κοριτσια ο,τι περισσοτερο μπορουμε!
review reaction 1 old boy, hornyasfuck
16 Φεβρουαρίου, 2024
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε, για αυτό δεν άρχισα να ρωτάω τι και πως και συνέχισα το μπαλαμούτι. Να περνάμε καλά και να μην πτοούμαστε!
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2