Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 38 10
Call-Girls
102757
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την αγάπη και τα σέβη μου σε όλους τους συναγωνιστές! Ευχαριστώ για την στήριξη και τα καλά σχόλια στην πρώτη μου κριτική. Επιστροφή στο άθλημα μετά από κάποιο καιρό στον πάγκο και η ζαριά έδειξε Ολίβια. Συνάντηση στον χώρο της κοπέλας όπου με το άνοιγμα της πόρτας είδα ότι και στις φωτογραφίες, αρκετά όμορφη κοπέλα, περίπου στα 25. Υποδοχή με ωραία ροζ εσώρουχα και μουσική από το Spotify. Της είπα ότι της πάνε αυτά τα εσώρουχα, αλλά την προτιμάω χωρίς αυτά. Έπιασε το νόημα και μετά το μπανάκι με υποδέχτηκε γυμνή δείχνοντας μου το μουνάκι της. Απόλαυσα το ουκρανικό γλυκάκι και τα φιλία της, τα οποία δεν έδινε με δική της πρωτοβουλία, αλλά όταν έκανα την κίνηση ήταν πάντα δεκτική. Βυζάκια μικρά, οπότε όποιος θέλει μεγάλα δίδυμα ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Κώλος καυλοτικός. Πήρε πίπα πλαγιαστά για να πιάνω την κωλάρα της όσο αυτή κάνει τα κόλπα της. Στο σόσιαλ μιλάει καλά εγγλέζικα, λέει thank you με σλάβικη προφορά στα κομπλιμέντα και μπορείς να κάνεις συζήτηση. Όμως δεν θα ξεκινήσει αυτή κάποιο θέμα, μόνο συμμετέχει σε ότι λες εσύ. Δεύτερος γύρος με αυτήν από πάνω να κουνάει την κωλάρα της με συνοδεία επιφωνημάτων. Μπανάκι και σπασίμπα. Στο τέλος μου έδωσε δώρο ένα ατομικό γλυκό, κάτι σαν μπισκότο. Το εκτίμησα πάρα πολύ, καθώς σπάνια θα πάρεις κάποιο δώρο εκτός κρεβατιού από τις κοπέλες του χώρου. Δεν ήταν κάτι σημαντικό, όμως ήταν ωραία κίνηση εκ μέρους της. Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά, όμως δεν πουλάει το παραμύθι, δεν θα σου πει γλυκόλογα ή δεν θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι είναι η κοπέλα σου. Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 13, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή