Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 13 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πήγαινα για την Τατιάνα αλλά δυστυχώς δεν δούλευε και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω την ΙΣΑΔΩΡΑ για την οποία είχα διαβάσει τόσο κολακευτικά σχόλια. Συνεννόηση με το γραφείο αρκετά αργή με μηνύματα, την επόμενη φορά θα πάρω τηλέφωνο.

Το κορίτσι είναι από την Ισπανία και συγκεκριμένα την Βαρκελώνη, είναι το πρώτο της τουρ στην Ελλάδα και από ότι μου είπε της άρεσε και θα έρχεται συχνά.

Χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται η Ισαδώρα φορώντας ένα καυτό ολόσωμο φορεματάκι και από πάνω ένα ημιδιάφανο μακρύ φόρεμα. Το πρόσωπο της δεν είναι κάτι αξιομνημόνευτο, έχει όμως πανέμορφες μπλε ματάρες και ωραίο χαμόγελο. Και στα δυο έχω φοβερή αδυναμία. Το σώμα της είναι υπέροχο, εντελώς στα γούστα μου, είναι από αυτά τα ελάχιστα τσουπωτά λόγω μυικού ιστού και όχι λίπους

Στα του αγώνα, η πίπα δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο, έπεσε και λίγο δοντάκι, ειδικά στην προσπάθεια της να κάνει deepthroat.

Το μουνάκι είχε φοβερή αίσθηση, υγραίνεται εύκολα και έτσι χρησιμοποιεί ελάχιστο λιπαντικό. Στο σεξ ήταν καταπληκτική, κάναμε πολλές στάσεις, δεν έκλεψε πουθενά, και συμμετείχε ενεργά ειδικά με τα χάδια της. Έκανε πραγματικά πολύ καλό cowgirl…

Άντεξε και σφυροκόπημα σε κάποια σημεία αλλά γενικά ήμουν πολύ κουρασμένος για να δοκιμάσω πόσο αντέχει το σασί της. Σε γενικές γραμμές μου πρόσφερε μια ευχάριστη εμπειρία με μοναδικό αρνητικό το γεγονός ότι στα φιλιά της είναι πολύ φειδωλή. Αυτό από μόνο του μειώνει την εμπειρία ειδικά στο gfe.

Σε γενικές γραμμές δεν βρήκαμε χημεία, ούτε στο κρεβάτι ούτε στο social, αυτό φυσικά δεν την μειώνει καθόλου ως επαγγελματία, απλά κάποιες φορές, με κάποιους ανθρώπους δεν κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Για τον παραπάνω λόγο και μόνο, μάλλον δεν θα την ξανά συναντούσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
91
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 patsav0, Borgia21, TOMCRUISE και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού