Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
2.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Το ραντεβου κλειστηκε ευκολα και πολυ λιγη ωρα πριν. Ισως και αλλοι να ειχαν παρομοια εμπειρια κι ετσι δικαιολογειται το οτι ηταν διαθεσιμη τοσο αμεσα. Η κοπελα δεν ειναι ασχημη καθολου θα ελεγα αλλα μικρη σημασια εχει. Η συμπεριφορα και η απουσια διαθεσης τα επισκιαζει ολα. Εξηγουμαι : σχολια υπονοουμενα και γελακια δημιουργουν αρνητικο κλιμα και παραπεμπουν σε διαικπεραωτικο σεξ μονο για να παρουμε τα λεφτακκια μας. Τα δικαουμαστε γιατι σας κανουμε χαρη. Οχι κοριτσια κατι εχετε καταλαβει λαθος εσεις της τεταρτης κατηγοριας. Αν δεν θελετε να το κανετε εσεις οπως πρεπει ειναι σιγουρο οτι αλλες ειναι διατεθιμε ες να μην κοριδεψουν και εκεινες πρεπει να καρπωθουν τους καρπους του κοπου τους. Οχι εσεις. Στα του σεξ φιλι οχι χερι οχι δαχτυλα οχι πιπα λιγο σεξ κρατημενο. Οπως ειπα μονο τα λεφτα δωσε και φυγε. Ε τουλαχιστον ας μην κοροιδεψει αλλον. Αυτα. Ευχαριστω για την υπομονη σας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
498
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tourtouristas, maradona7, doc_lin και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2024
Συμφωνώ!
Αλλά 4αρι σε πρόσωπο/σώμα!
Και δεν την βρήκες και άσχημη!
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, old boy
14 Φεβρουαρίου, 2024
Κλασσική περιπτωση που η πρωτη κριτική πηρε στο λαιμό της αλλά 4 παληκαρια....... Καλο ειναι όταν καποιος κάνει κριτική να λέει και την προυπηρεσια του πανω στο Εσκορτινγκ. Του πεινασμενου και καρβέλι από τον πολεμο να του δώσεις, λουκουμι του φαίνεται.
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, stadeos
14 Φεβρουαρίου, 2024
@geospeed
δε χρειαζεται να σου πει την προυπηρεσια του. 1η κριτικη ηταν. δε λαμβανεις σοβαρα υποψιν καποιον αν δεν εχει γραψει καμια 30-40αρια κριτικες τουλαχιστον κι αυτο υπο προυποθεσεις. αν βλεπεις οτι ολες ειναι καλες κριτικες με 1-2 μετριες/κακες κριτικες για ξεκαρφωμα, ειναι προμοτορας. με τα τραγικα ροστερ και τα τραγικα γραφεια που υπαρχει, στις 10 κριτικες αντε η 1 να ειναι αποθωετικη, 2-3 καλες κι οι υπολοιπες 6-7 μετριοτατες ως κακες.
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, stadeos
15 Φεβρουαρίου, 2024
roughfucker Έχει μια βάση αυτό που λες, αλλά αν κρίνω από εμένα που τώρα αρχισα να γράφω κριτικές, αλλά έχω παρει δεκάδες Εσκορτ απο ολα τα γραφεία και έχω δώσει μια περιουσια, και έχω μετρό σύγκρισης και σκοπός μου είναι να μείνουν στην αγορά μόνο τα VFM escort. Πληρώνουμε και θέλουμε ανάλογες υπηρεσίες.
review reaction 1 hoftun, Bartender 74, hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4