Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συναντηση στο χωρο του γκλαμουρ με την Mia να με περιμενει με αληθινο χαμογελο που της εβγαινε απο την καλη της εσωτερικη διαθεση. Τα εσωρουχα της κανανε ωραια αντιθεση με το χρωμα του δερματος της και οι καμπυλες της ηταν ενισχυμενες αλλα ομορφες. Για χρηματα δεν συζητησαμε και τελικα την πληρωσα στο τελος αφου τα εδωσε ολα και εμεινα ευχαριστημενος.
Το προσωπο της ηταν ομορφο αλλα λιγοτερο απο αυτο που βλεπετε στις φωτογραφιες. Μετα απο την αρχικη επικοινωνια ξεκινησαμε τα φιλια που αρχικα ηταν δειλα και χωρις γλωσσα αλλα αφου την πιεσα λιγο λυθηκε και αρχισε κανονικα. Αυτο ηταν και το τελευταιο σημειο στο ραντεβου που χρειαστηκε να την πιεσω, ολα τα υπολοιπα τα εκανε καλα εως πολυ καλα και φαινομενικα τουλαχιστον με την θεληση της.
Ηταν περιποιημενη και καθαρη οποτε μου ηταν ευχαριστο να την γλειψω σε ολο της το κορμι. Τα δεχονταν τα γλειψιματα μου με ευχαριστηση απο οτι ειδα στο προσωπο της. Στην ανταποδοση ηταν καλη, με τσιμπουκι ευχαριστο αν και οχι απο τα δυνατα, ενω και στα αρχιδια εκανε μια ωραια προσπαθεια.
Στο σεξ αρχισε να αναστεναζει απο την αρχη οποτε ενιωσα οτι για λιγο με κοροιδευε αλλα στην συνεχεια ολα ηταν αρμονικα και ενιωσα την γλυκα. Τα στησιματα τα εκανε σωστα αλλα το καλυτερο ρολο τον επαιξε η στενη αισθηση του μουνιου της. Εχοντας τετοια αισθηση με γκομενα μετα απο αρκετο καιρο ενιωθα μια ιδιαιτερη ευχαριστηση και την γαμησα σχεδον εκστασιασμενος.
Για αρχη του δευτερου γυρου καναμε 69 και τα πηγε καλα με το τσιμπουκι. Το μουνακι το ειχε καθαρησει αλλα λιγα υγρα φτασανε στην γλωσσα μου και αυτο το ηθελα πολυ, με καυλωσε. Στο σεξ παρολο που ηταν δευτερος γυρος ηταν ενεργη και το απολαμβανε, τουλαχιστον κατα τα φαινομενα. Πρωτοβουλιες γενικα πηρε ελαχιστες αλλα στον γενικο ρολο που επαιξε δεν χρειαζοταν κιολας. Την εχυσα δυο φορες στην πλατη για να την θυμαμαι ετσι...
Για 160 ευρω ηταν αρκετα καλη, βεβαια μια εκπτωσουλα δεν θα ηταν κακη ιδεα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Milfomaniac, bigmountain και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού