Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 8 10
Call-Girls 41703
Γενική βαθμολογία

3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Το γραφείο με είχε στο περίμενε 15-20 λεπτά μέχρι να μου δώσει δωμάτιο, γιατί έκτακτως !!!μπήκε η καθαρίστρια μέσα.
Όταν με τα πολλά ανέβηκα το δωμάτιο της μικρής ήταν χωματερή με τα κωλοχαρτα να ξεχειλίζουν στην τουαλέτα, καμία 5-6 πετσέτες βρεγμένες στο πάτωμα και το υπνοδωμάτιο σαν να έχει σκάσει βόμβα.
Υποδοχή με το κινητό στο χέρι Instagram ανοιχτό και η μικροκαμωμένη αδύνατη ξανθιά με τα χείλη πάπιας και τα 2αρια σκληρά σιλικόνατα βυζια, με στέλνει κατευθείαν για μπάνιο αφού μου έριξε και 2-3 χασμουρητά…
Όσο ήμουν στο ντους μπούκαρε και μια φιλη της στο δωμάτιο να τα πουν λίγο τα κορίτσια.
Φιλια όχι.
Δάχτυλο όχι.
Πιάσιμο κωλου όχι.
Πιάσιμο βυζιού όχι.
Γλυφομουνι όχι.
Let’s fuck baby you’re very sexy… αεροπιπα F16 … άντε να βάλουμε προφυλακτικό , άντε να ανεβεί πάνω μου και ξεκινάμε τα αχ βαχ … I cum baby I cum hard…. Κωμικοτραγικές στιγμές…
Τεσπα την γύρισα στα 4, όπου και δεν στηνόταν και τραβιόταν την χυνω μετά πολλά στην πλάτη όχι τίποτα άλλο να μην φυγω άχυστος και μου ζήτησε έξτρα ρε επειδή τα πήρε στην πλάτη.

Πήρε τα αρχιδια μου βέβαια, Πλύθηκα, πλήρωσα για 30λεπτα ..έφυγα γιατι δεν θα κάθομαι να μαλώνω με 19χρονα από το Ντονμπας.

Πήρα το γραφείο τους έκανα τα παράπονα μου και με διαβεβαίωσαν ότι η κοπέλα είναι «φωτιά» και είχε μια κακή μέρα απλά και θα ενημερώσουν τον υπεύθυνο (γελάω όσο τα γράφω) να μου δώσει έκπτωση.

Φυσικά και μετά από 10 λεπτά με μπλόκαραν.

Κρίμα κρίμα κρίμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο της κοπέλας
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
TheRealMandigo
Σεβαστός
13
Πόντοι: