Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 34 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 115229
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βιαστική επικοινωνία & κλείσιμο ραντεβού τελευταία στιγμή, η μόνη διαθέσιμη για εκείνη την ώρα στο χώρο μου η Μαρία, Lets see..!!!!
Εμφανίζεται Milf με ποιο άγριο πρόσωπο από τις φωτό & χωρίς την λάμψη τους... Λίγη κουβέντα & φεύγει για ντουζ... Έρχεται στο δωμάτιο γυμνή με υπέροχο κορμί & βυζί φτιαχτό 2αρι με σουπερ καυλωμένη ρώγα έρχεται στην αγκαλιά μου φιλιά γλείψιμο παντού στο μυρωδάτο κορμί της έχει ήδη μουσκέψει & γλώσσα στο μουνάκι της μου μυρίζει υπέροχα & χωρίς ιδιαίτερο κόπο πετάγεται από το κρεβάτι όρθια & να στο πάτωμα η πλημμύρα, λέω θα χύσω με αυτή χωρίς να με αγγίξει...!!! Ξανά κάτω & ξανά με μεγαλύτερη μανία το σπατουλάρισμα στο μουνάκι της & ξανά τα ίδια... Με πιάνει μου λέει ήρθε η δική σου ώρα & ξεκινάει μια πίπα γυρίσανε τα μάτια μου με καταλαβαίνει ότι είμαι έτοιμος & χύσιμο στα βυζιά... Ντουζ & συζήτηση (πολύ επικοινωνιακή) μόνη της με πήρε να ξαναπάμε για 2ο γύρο...
Ξεκινάει το γλείψιμο παντού με φιλιά ξέρει ακριβώς πως να σε καυλώσει χωρίς να φτάσει στο καυλί σου (Είναι τέρμα έμπειρη)
Πάω για 69 αλλά μου λέει θα χύσουμε & δεν θα έχουμε γαμηθεί...Ντροπή
Μου βάζει καπότα & από πάνω αυτή είναι ήδη μούσκεμα με λίγο χάιδεμα & ξεκινάει να δίνει πόνο αυτή... & ξανά με αφήνει για να αδειάσει στο πάτωμα το super squirting που κάνει (όλες τις φορές πήρε χαρτί & τα καθάρισε μόνη της για να μην λερώσει & το κρεβάτι που θα κοιμηθώΈρωτας) ανεβαίνει ξανά πάνω μου & για ακόμη μια φορά είναι τέτοιες οι καύλες που θέλω να χύσω & προσπαθώ να το κόψω, σαν έμπειρη & καυλωμένη δεν με αφήνει συνεχίζουμε να γαμιόμαστε σαν τρελοί με αυτή από πάνω & έρχεται το τέλος με απίστευτη ένταση & χύσιμο & για τους 2...
Ντουζ μαζί αγκαλιά φιλί & φεύγει με φιλοφρονήσεις...!!!
Αν είχα περισσότερη ώρα διαθέσιμη σίγουρα θα την κρατούσα 1 ώρα ακόμη & σίγουρα θα την ξαναέβλεπα... Σου βγάζει απίστευτη καύλα, ξέρει & γουστάρει να γαμιέται & στο δείχνει...!!!
Εξαιρετική περίπτωση θα της έβαζα περισσότερη βαθμολογία αν με άφηνε το σύστημα..!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
9 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
708
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Alexanders, doc_lin και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού