Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 5 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Όπως το λέω και στον τίτλο.

Με τις βυζάρες που θέλω και γενικά με σωματότυπο πολύ κοντά στα γούστα μου.

Όχι Θεά σε όλα της, αλλά έχει τα όμορφα ματάκια και μαλλάκια της, καθώς και περιποιημένα νυχάκια. Την ήθελα πιο ψηλή αλλά δεν μας χάλασε κιόλας.

Επίσης δεν επιδιώκω το piercing και το είδα σαν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή.

Overall ωραίο φρέσκο και ζουμερό μουνάκι και αφού είχα καιρό να γευτώ κάτι παρόμοιο είπα να μου το προσφέρω.

Είχα καλή διάθεση με πειραγματάκια και αστειάκια (μεταξύ μας, δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάλαβε και όλα), και έδειξε να ανταποκρίνεται πολύ θετικά και τσαχπίνικα.

Πρόθυμη και υπάκουη, έγλειψε χωρίς μα και μου, βάζοντας μπόλικο μεράκι. Ωραία η πιπούλα της.

Έγλειψα βυζάρες και το ευχαριστήθηκα συνεχίζοντας μετά με 1η στάση το πισωκολλητό, τενώνοντας χέρια και χουφτώνοντας τις βυζάρες που κρέμονταν όσο την κοπανούσα από πίσω. Χόρτασα χούφτωμα και μου άρεσε πολύ και η συμμετοχή της με αποτέλεσμα να τα χύσω δυνατά όλα μέσα στον σκούφο, καρφωμένος πίσω της βαθιά….γραπώνοντας βυζιά και κορμί.

Ντουζάκι και ακολούθησε γρήγορα ο 2ος γύρος. Μπήκα δυνατά στον ρόλο ότι θα ξεκοκκαλίσω το τρυφερούδι και έτσι καύλωνα πολύ με το μωρό.

Την ζόρισα με βαθιά πίπα και ανταπεξήλθε με επιτυχία για να ακολουθήσει βαθύ ιεραποστολικό. Μετά πόδια ψηλά στους ώμους και χτύπαγα όσο πιο βαθιά και δυνατά μπορούσα.

Και σε όλο τον 2ο γύρο χούφτωνα την κωλάρα της για μεγαλύτερη απόλαυση και πιο δυνατά κρατήματα.

Κρατήθηκα να μην χύσω πάλι μέσα και βγήκα για δυνατό πιτσίλισμα στις βυζάρες. Με κοίταζε στα μάτια πολύ καυλωτικά και έγλειψε απαλά και λίγα από τα χύσια στις βυζάρες της. Το έκανε επίτηδες το πουτανάκι για να μείνω με αυτή την εικόνα να την θυμάμαι. Και το κατάφερε να μην είναι μία αδιάφορη συνάντηση αλλά μία που αξίζει πάρα πολύ καλή βαθμολογία.

Μπράβο στο ζουμερό καυλάκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
tkinaliss
Ανώτατος
41
Πόντοι:
10.413
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 C.G.A, hornyasfuck, doc_lin και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού