Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 14 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Καλησπέρα σε όλους τους συμπαίχτες...!!!

1η κριτική μου αν & "μπλεγμένος" με το άθλημα 2 χρόνια...!!! Είπα να ξεκινήσω να γράφω για τις άσχημες εμπειρίες μου για να μην αδικήσω στην βαθμολογία τις πολύ καλές αφού δεν μπορώ να βάλω πάνω από 7...!!!
Πάμε στα βασικά...!!!
Ήθελα να κλείσω την Nicole (μούναρος απίστευτος έρωτας που δεν έγινε ποτέ) δεν ξαναήρθε ποτέ...!!! Aκύρωσε την τελευταία στιγμή & λόγω ότι ήθελα απεγνωσμένα να χύσω & χωρίς να είμαι ενημερωμένος ακόμη πλήρως για την ύπαρξη αυτού του site (βοηθάει αρκετά η ενημέρωση) κλείνω την υποφαινόμενη κορασίδα...!!!
Περίμενα κάτι αντίστοιχο με τις φώτο που δεν εμφανίστηκε ποτέ... Σίγουρα 6-7 κιλά παραπάνω & στο πρόσωπο εμένα μου φάνηκε μεγάλη η διαφορά δεν είναι απλά η λάμψη... (και η ομορφιά για τον κάθε ένα είναι υποκειμενική θα το καταλάβετε & σε άλλες κριτικές μου).
Στα του αγώνα πολύ μαζεμένη & άβγαλτη ίσως???:undecided-old: Καμία πρωτοβουλία δεν κουνιόταν ούτε με γερανό αν δεν την έπαιρνα από το χεράκι... Είχα καύλες & δεν χρειάστηκε να ασχοληθεί πολύ με την κάτω περιοχή μου λίγα φιλιά λίγο γλείψιμο & σκουφί άμεσα για εισχώρηση σε ιεραποστολική στάση & νάτος ο αστερίας....!!!Καφές Με τα λίγα τελείωμα στο σκουφί & ντουζ χωρίς αυτή (δεν έκανε ποτέ), προσπάθεια για επικοινωνία απλά με κοιτούσε & χαμογελούσε με το τσιγκέλι έβγαζε κάποιες προτάσεις...Εμμμμ Λέω ας πάμε ξανά για τα βασικά που θέλουμε γιατί υπήρχαν οι καύλες & ξανά μια από τα ίδια αδιάφορα όλα & τη δεύτερη φορά χύσιμο στα βυζιά ντουζ ντύνεται & λίγο πριν φύγει λέει 2 κομπλιμέντα με αγκαλιάζει με κοιτάει μου ρίχνει ένα φιλί & φεύγειΧμμμ;

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
17